Από τα «Κρύσταλλα Κόκκινα Φιλιά» στο «να ‘ρχεται η άνοιξη». Η Ζωή Παπαδοπούλου διαλέγει τις καλύτερες στιγμές της από 12 χρόνια δισκογραφίας.

Από το νέο της, πρόσφατο δίσκο «να ‘ρχεται η άνοιξη», σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου, ως τα αγαπημένα της τραγούδια χάρις στην οποία τη γνωρίσαμε, όπως το ντουέτο με τη Χάρις Αλεξίου«Αχ! Και να σε είχα εδώ», και άλλα που ξεχωρίζει από συνεργασίες της με μεγάλους δημιουργούς και τραγουδιστές, όπως τον Δημήτρη Μητροπάνο, τη Χάρις Αλεξίου, τον Μανώλη Ρασούλη, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Δήμο Μούτση, τον Γιώργο Κατσαρό, τον Γιώργο Χατζηνάσιο, Γιώργο Θεοφάνους, Γιάννη Πάριο, Αντώνη Ρέμο, σ’ ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, αμεσότητα, ενέργεια και δύναμη, σαν γιορτή.

Με της Ζωής μας τα τραγούδια που μας συγκινούν, μας κάνουν να ξεχνάμε, μας τροφοδοτούν με ελπίδα. Με τη βαθιά, ζεστή φωνή της, τα συναισθήματα που προκαλεί στα live της, το πηγαίο της ταλέντο, την λαμπερή της σκηνική παρουσία η Ζωή Παπαδοπούλου έρχεται στο El Convento Del Arte για δύο Σάββατα…

Συντελεστές:
Ερμηνεία : Ζωή Παπαδοπούλου
Κιθάρα: Ιάσωνας Μαυρογιώργος
Πιάνο: Σωτήρης Σινάνης
Μπουζούκι: Αλέξανδρος Παπανικολάου
Κρουστά: Θοδωρής Πεγκούσης
Ενορχήστρωση: Χρήστος Λαρίσης
Επιμέλεια Προγράμματος: Κωνσταντίνος Βελιάδης

Σάββατο 7 & 14 Δεκεμβρίου 2019
Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα
Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00

El Convento Del Arte
Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα
τηλ. 2105200602

Είσοδος: 10,00€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here