Το απόλυτο 90’s party ξεκινά το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, για να μας ταξιδέψει στην αξέχαστη δεκαετία του 90!

Για πρώτη φορά τέσσερις από τους πιο αντιπροσωπευτικούς καλλιτέχνες εκείνης της εποχής θα βρεθούν μαζί σε ένα πρόγραμμα που θα μας θυμίσει όλες τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε και μας συνοδεύουν ως σήμερα.

Tην dream team αποτελούν ο Μιχάλης Ρακιντζής, η Σοφία Αρβανίτη, η Σοφία Βόσσου και ο Γιώργος Γκικοδήμας του συγκροτήματος O.P.A.

Ενώνουν τις φωνές τους και μας τραγουδούν το απόλυτο soundtrack εκείνης της εποχής, σε ένα anti-aging πρόγραμμα που θα μας συγκινήσει, θα μας σηκώσει όρθιους να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε και θα γεφυρώσει το χθες με το σήμερα.

Αξέχαστα τραγούδια σαν το «Mωρό μου Φάλτσο», το «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», το «Φιλαράκι», το «Μες τα δυο της μάτια», το «Κάνε μια ευχή», το «Μόνη περπατώ», την «Άνοιξη», το «Πεθαίνω στην ερημιά», το «Η καρδιά μου», το «Εγώ και ο Πουφ» και τόσα άλλα που εγγυώνται μια μουσική παράσταση που δεν θα σταματήσουμε να τραγουδάμε σαν μια παρέα.

Έναρξη: Σάββατο 14 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.
Έναρξη: 22:30

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21
Τηλέφωνο: 2109315600

Τιμές για εισιτήριο θέασης: 15€ bar, 30€ τραπέζι
Προπώληση: more.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here