5/5/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Reggae, ska, swing, funk, rock, world music από τους  Los Dos o Mas, που επιστρέφουν ανανεωμένοι στο Faust για να μας ξεσηκώσουν με ένα εκρηκτικό live, γεμάτο θετική ενέργεια, κέφι, χορό, ζωντάνια και πάθος! Θα παρουσιάσουν δικές τους συνθέσεις, αλλά και ιδιαίτερες διασκευές σε τραγούδια των: Manu Chao, Gogol Bordello, Gorillaz, 5Nizza, Dy-Na-Mi-Tee, Caro Emerald, Barrio Candela, Las Rubias Del Norte κ.ά.

los_dos_o_mas_afisa_2014_05_001

Οι Los Dos o Mas (los dos= οι δυο μας, o mas= ή και περισσότεροι στα ισπανικά) είναι ένα εξαμελές συγκρότημα που ξεκίνησε από το Αίγιο τον Οκτώβριο του 2010. Με επιρροές που ποικίλλουν και με ενσωματωμένο πάντα στη μουσική τους το ισπανικό στοιχείο, καταφέρνουν πραγματικά να έχουν μια διαφορετικότητα στη μουσική τους, που τους έχει βοηθήσει να ξεχωρίσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Γαλλία, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής. Ο στίχος τους χαρακτηρίζεται από τον προβληματισμό της εποχής και τον έντονο στοχασμό, έχοντας πάντα μια νότα αισιοδοξίας.

Οι Los Dos o Mas εμφανίστηκαν ως support στην πρόσφατη sold out συναυλία των DUB INC. στην Αθήνα κερδίζοντας τις εντυπώσεις, ενώ έχουν ανοίξει επίσης συναυλίες καλλιτεχνών όπως: Νίκος Πορτοκάλογλου, Maraveyas Ilegal, Blues Wire, Ευθύμης (Txc, A/E), Άγνωστος Χειμώνας, Ταυτισμένος Λάθος.

“Mπορούμε να είμαστε εμείς, εσείς ή και περισσότεροι”

Γρηγόρης Γκόμπυ: φωνητικά, mc
Νίκος Καραχάλιος: κλασική κιθάρα
Τάσος Παπαπάνος: ηλεκτρικό μπάσο
Πάνος Γιαλελής: ηλεκτρική κιθάρα, γιουκαλίλι
Στέλιος Γαβριηλίδης: τύμπανα, κρουστά
Θαλένα Αβραμέα: φωνητικά

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 5€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Σε τραπέζι: 8€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

FAUST
Καλαμιώτου 11
Τηλ.: 210 3234095

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here