Ακόμα ένα δυναμικό και ξεχωριστό χειμώνα διασκέδασης ετοιμάζεται  να ζήσει η νυχτερινή Αθήνα.  Τα σχήματα και τα ονόματα που θα υπάρχουν στο χάρτη της διασκέδασης θα είναι πολλά, όμως λίγα είναι εκείνα που θα καταφέρουν να κρατήσουν την πρωτιά και να ξεχωρίσουν μέσα στο μεγάλο σύνολο. Θα ξεχωρίσει σίγουρα η μουσική συνάντηση των Αντώνης Ρέμος, Χρήστος Νικολόπουλος,   Φωτεινή Δάρρα, στο Διογένης Studiο, που η ανακοίνωσή της εξέπληξε ευχάριστα το κοινό.

Για ακόμα μια χρονιά, ο Αντώνης Ρέμος συνδέει το όνομά του με το δημοφιλές κέντρο και ετοιμάζεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην πόλη. Αυτή τη φορά ωστόσο, την «παρέα» συμπληρώνουν δύο πολύ ιδιαίτεροι καλλιτέχνες, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα τουλάχιστον εντυπωσιακό.  Χρήστος Νικολόπουλος και Φωτεινή Δάρρα θα δώσουν στο πρόγραμμα τη δική τους ξεχωριστή πινελιά, κάνοντάς μας να απολαύσουμε ένα πρόγραμμα μαγευτικό.

pyrovolakis_live_2014_11_014_remos

Εδώ και είκοσι ολόκληρα χρόνια μετρά η συνεργασία του Αντώνη Ρέμου με το «Διογένης Studio». Ξεχώρισε με γοργούς ρυθμούς, και γρήγορα οδηγήθηκε στο να ηγείται των σχημάτων του καθώς ήξερε καλά  να ανεβάζει το κέφι κατακόρυφα με την πολύ καλή φωνή του. Φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το κοινό του θα έχει τη δυνατότητα να τον απολαύσει σε μια μοναδική μουσική σύμπραξη στην εν λόγω σκηνή, που θα κεντρίσει όλα τα βλέμματα.

nikolopoulos_live_2015_01_019

Από την άλλη, για τον Χρήστο Νικολόπουλο οι συστάσεις είναι περιττές. Ο κορυφαίος καλλιτέχνης βρίσκεται στο μουσικό προσκήνιο για πάνω από πέντε δεκαετίες, χαρίζοντάς μας ατελείωτες επιτυχίες που έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στο χρόνο. Μεγαθήρια του ελληνικού τραγουδιού έχουν συνεργαστεί μαζί του, έχουν τραγουδήσει τα τραγούδια του και εκείνος τους έχει συνοδεύσει με το μπουζούκι του. Στέλιος Καζαντζίδης, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Στράτος Διονυσίου και Καίτη Γκρέυ είναι μονάχα ελάχιστα από τα ονόματα αυτά και η λίστα φυσικά είναι πολύ μεγάλη.

dara_papadimitriou_interview_2015_09_004

Μαζί τους στο σχήμα  η Φωτεινή  Δάρρα με σημεία αναφοράς στο  βιογραφικό της μέχρι σήμερα. Από το Ηρώδειο και την Επίδαυρο μέχρι το Lincoln Center της Νέας Υόρκης και το Palazzo Mondragone στη Νάπολι,  έχει παρουσιάσει το πρόγραμμά της σε αμέτρητα δημοφιλή μέρη ανά την Ελλάδα και τον κόσμο. Και τώρα έφτασε η στιγμή να ενώσει τις δυνάμεις της με δύο μεγάλους καλλιτέχνες διαφορετικού ρεπερτορίου.
Εν αναμονή λοιπόν, μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες πρεμιέρες της φετινής σεζόν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here