Μία “μοιραία” συνέντευξη τύπου έλαβε χώρα σήμερα στο μουσικό θέατρο Διογένης studio. Yπεύθυνοι για το συμβάν… ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Μελίνα Ασλανίδου που συναντήθηκαν για να αλλάξουν τα δεδομένα στη νυχτερινή, μουσική ψυχαγωγία! Οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες μίλησαν για όσα θα ζήσουμε στην ιδιαίτερη αυτή παράσταση. Η μουσική, η πρόζα, ο λόγος και το χιούμορ συνδυάζονται δεξιοτεχνικά και δίνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

zouganelis_aslanidou_remos_2014_12_02

Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Ζουγανέλης, Μελίνα Ασλανίδου! Τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους… Ο καθένας με την προσωπική του σφραγίδα και όλοι μαζί παρέα με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης δημιουργούν κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.  Όπως τόνισε ο Αντώνης Ρέμος, είχε «μεγάλη επιθυμία να συνεργαστεί με το Γιάννη Ζουγανέλη επί σκηνής και να τραγουδήσει με την αγαπημένη του φίλη Μελίνα Ασλανίδου. Γιατί η μουσική είναι μία και δεν γνωρίζει διαφορές». Ο Γιάννης Ζουγανέλης συμπλήρωσε ότι «με μια νότα δεν υπάρχει αρμονία αλλά παρήχηση». Η Μελίνα Ασλανίδου με τη σειρά της δήλωσε ότι «νιώθει πολύ ευτυχισμένη που συνεργάζεται με αυτούς τους δύο πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες και άντρες και νιώθει πως έχει να πάρει πολλά από αυτή τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα». Ανυπομονούμε να ζήσουμε τη «μοιραία» αυτή συνάντηση.

Ραντεβού στην πρεμιέρα, αυτή την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου!

zouganelis_aslanidou_remos_2014_12_03

* Το Διογένης Studio  προσφέρει κάθε Πέμπτη έκπτωση 20% στην τιμή εισιτηρίου σε όλες τις ζώνες. Και δεν σταματά εδώ! Ειδική έκπτωση στην τιμή του ποτού. Το Διογένης Studio κάνει τη διασκέδαση προσιτή σε όλους!

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Γαρουφαλλάκης

Στο Μπουζούκι ο σολίστας Μανώλης Καραντίνης
Στο κλαρίνο ο σολίστας Θανάσης Βασιλόπουλος

Αλέκος Ρούπας
Πητ Γιατράκος Πητ
Σάββας Χριστοδούλου
Ανδρέας Καραντίνης
Πασχάλης Τερζής
Βασίλης Μπαχαρίδης
Ανδρέας Μουζάκης
Δημήτρης Καμπόλης
Αλέξανδρος Ζουγανέλης

Στο τραγούδι η: Στεφανία Ρίζου
Συμμετέχει ο ηθοποιός: Σωκράτης Πατσίκας

Σκηνοθεσία: Γιάννης Ζουγανέλης

zouganelis_aslanidou_remos_2014_12_04

Οι συναντήσεις αρχίζουν Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα ξεκινά αυστηρά 10.30 μ.μ. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται!

Υστερ(ι)όγραφο: Χάριν μεγαλύτερης διαφάνειας και αξιοκρατίας, όλοι οι φετινοί συνεργάτες του ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO, επελέγησαν με κλήρωση. Είμαστε όλοι μία γροθιά!

Μουσικό Θέατρο “Διογένης studio”
Τηλ. 210 9425754

Ώρα έναρξης:
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 11.00μμ

Εισιτήρια & Τιμές ανά ζώνη:
ΖΩΝΗ Α: 35 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Β: 30 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Γ: 25 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Δ: 15 ΕΥΡΩ – Διακεκριμένες Θέσεις
ΖΩΝΗ Ε: 10 ΕΥΡΩ – Θέσεις
ΖΩΝΗ ΣΤ: 10 ΕΥΡΩ – Όρθιοι στο bar

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here