Ο συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (a.k.a Tasos P.) επιστρέφει δισκογραφικά ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του βραβευμένου με Global Award στην Αμερική άλμπουμ του “Retro Boy”, με το E.P. “Retro Boy Revisited” μέσα από τη δισκογραφική εταιρεία της FM Records, Meditelectro.

Το νέο mini album διάρκειας 27 λεπτών περιέχει πέντε νέα tracks καθώς και το γαλλόφωνο τραγούδι «Été D’Amour» που κυκλοφόρησε το φετινό καλοκαίρι και γνώρισε επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αγγλία ανεβαίνοντας στο #1 του UK World Singles Chart.

Το νέο τραγούδι του E.P. – που αποτελεί και το 19ο single του δημιουργού- τιτλοφορείται «Night Runner» και πρόκειται για μια retrowave σύνθεση με ροκ φωνητικά από τον Αμερικανό τραγουδιστή Samtar. Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Χρήστος Κουτρουφίνης, ο οποίος παράλληλα είναι και ο δημιουργός του animated videoclip που βασίζεται σε πρωτότυπα γραφιστικά που δίνουν 80’ς αισθητική βιντεοταινίας και videogame μαζί, ενώ το mixing/mastering του τραγουδιού έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Λαζάρου.

Τα υπόλοιπα τέσσερα tracks του E.P. «Electric Nostalgia», «Feeling Blue», «We Were Children» και «Sweet Melodia» αποτελούν ιδιαίτερες ηλεκτρονικές downtempo συνθέσεις που μεταφέρουν νοσταλγικά τον ακροατή στη δεκαετία του 90.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here