Οι Έλληνες εκπρόσωποι του Black/Darkmetal Rotting Christ και οι Πορτογάλοι Darkmetal Moonspell ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επαναπροσδιορίσουν την έννοια του σκότους στον πλανήτη Γη. Η ασταμάτητη δύναμη του metal θα πλημμυρίσει πάνω από 25 χώρες και 50 πόλεις σε αυτή την περιοδεία.

Οι Rotting Christ δηλώνουν:
“Αγαπητοί Metal αδελφοί και αδελφές, είμαι ο Σάκης και εξ’ ονόματος της μπάντας μου, μπορώ τώρα να ανακοινώσω με υπερηφάνεια μία από τις μεγαλύτερες περιοδείες μας στο ευρωπαϊκό έδαφος, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου μας δίσκου “The Heretics” που κυκλοφόρησε το 2019.
50 εμφανίσεις στη σειρά, μαζί με κάποιους από τους παλαιότερους φίλους και συνταξιδιώτες μας στη σκηνή, τους Moonspell. Υπόσχομαι, το λιγότερο, μια κολασμένη εμφάνιση κάθε βράδυ. Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις.
Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους στο πεδίο της μάχης.
NON SERVIAM”.

Οι Moonspell σχολιάζουν:
“Οι Moonspell ανυπομονούν να ξεκινήσει αυτό το επικό ταξίδι και να γυρίσουν όλη την Ευρώπη παρέα με τους νότιους αδελφούς τους, τους μοναδικούς Rotting Christ.
Θα “δραπετεύσουμε” για λίγο από το στούντιο, καθώς γράφουμε και ηχογραφούμε τον επόμενο δίσκο μας, και θα παρουσιάσουμε την πλήρη παραγωγή του 1755 επί σκηνής.
Ήρθε η ώρα να συναντήσουμε ξανά τους οπαδούς μας, να τους δώσουμε αυτό που ζητούν από εμάς και να βγάλουμε τις θεατρικές μας περσόνες σε περιοδεία ώστε να δώσουμε σε εσάς, τους βρικόλακες, το ξόρκι που περιμένατε.”

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019
Piraeus 117 Academy – Αθήνα

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019
Principal Club Theater – Θεσσαλονίκη

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
H προπώληση ξεκινάει 18/7/19 στις 10:30 π.μ

Πρώτη φάση προπώλησης (για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων): 12€
Tιμή online: 13,20€

Μετά το τέλος της πρώτης φάσης προπώλησης, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:
Φυσικά σημεία προπώλησης: 14€
Τιμή online: 15,40€

Online:
www.hunteragency.gr
www.viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here