Ύστερα από δύο σεζόν αμείωτης επιτυχίας, ο Γιώργος Σαμπάνης επέστρεψε για ακόμα μια φορά στη σκηνή του Acro για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, το χειμώνα 2015-16.
Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης, μιας και εκτός από ερμηνευτής, είναι και σπουδαίος συνθέτης, έχοντας γράψει επιτυχίες για τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που ανεβάζει το κέφι στα ύψη, και χαρίζει στους θαυμαστές του ξεχωριστές βραδιές, γεμάτες με αγαπημένες επιτυχίες.

sampanis_2015_01_002

 

Στη σκηνή, για ακόμα μια σεζόν, τον συνοδεύει η Τάμτα,  και η συνεργασία αυτή έχει δοκιμαστεί στο πέρασμα του χρόνου και έχει μείνει δυνατή και ασύγκριτη. Φέτος ωστόσο, η παρέα τους μεγαλώνει με την Ευρυδίκη, που ολοκληρώνει το σχήμα και εμπλουτίζει το πρόγραμμα με τις επιτυχίες της, που έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια πορείας της. Σαμπάνης Τάμτα Ευρυδίκη, δίνουν εδώ και λίγο καιρό το δικό τους ραντεβού στο stage του Acro, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, και μας υπόσχονται μοναδικές βραδιές που θα μείνουν ανεξίτηλες στις μνήμες μας.

 

To ACRO παρά το γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα πιο καινούρια σημεία διασκέδασης στην πόλη της Αθήνας, με μόλις πριν πέντε χρόνια “ζωής” έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία διασκέδασης στη νυχτερινή ζωή. Φυσικά, στο αποτέλεσμα αυτό έχουν συμβάλλει πολλοί παράγοντες, ωστόσο, ένας από τους σημαντικότερους είναι η συνεργασία του κέντρου με μεγάλα και αγαπημένα ονόματα του τραγουδιού. Αρχικά, συνεργάστηκε με τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος το απογείωσε, και στη συνέχεια, τα τρία τελευταία χρόνια, με τον Γιώργο Σαμπάνη, που συνεχίζει να το διατηρεί στην κορυφή μέχρι και σήμερα.  Σαμπάνης Acro αποτελούν εδώ και καιρό, ένα από τα πιο καυτά σχήματα στην πόλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here