16/12/2011
www.musiccorner.gr

Μια παρέα –κάτι παραπάνω από- έτοιμη να ξεσηκώσει το κέντρο της Αθήνας με ένα μοναδικό party σε ποπ, ροκ και έντεχνα ηχοχρώματα.

Οι Satisfy, η Χρυσώ Σταματοπούλου και η Μαρία Θεοδότου ενώνουν τις δυνάμεις τους, παντρεύουν τα μουσικά τους ακούσματα και μας υποδέχονται στην «Αρχιτεκτονική» στο Γκάζι την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011.

Οι Satisfy που ήδη κάνουν τα πρώτα βήματα τους στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Αλέξη Χαντζιάν (Τραγούδι), Περικλή Τζίτζιφα (Κιθάρες), Γιώργο Τσοκάνη (Πλήκτρα), Άκη Καββαδία (Μπάσο) και τον Βασίλη Φατούρο (Ντραμς). Τα πρώτα τους singles «Κοίταξε με» και «Φίλα με σ’ αγαπώ» (που ερμηνεύουν παρέα με την Μαρία Θεοδότου) αποδεικνύουν περίτρανα ότι ήρθαν για να μείνουν.

Η Χρυσώ Σταματοπούλου, μας συστήθηκε το 2001 μέσα από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Σαν άνεμος» και είναι γνωστή για τη ξεχωριστή φωνή της  ενώ τα τελευταία χρόνια για τις δυναμικές ερμηνείες της σε ροκ κυρίως κομμάτια. Πρόσφατα μας εξέπληξε ευχάριστα με το digital single που κυκλοφόρησε, «Χιόνι και φωτιά».

Η Μαρία Θεοδότου, που ξεχώρισε την περσινή χρονιά μέσα από το Greek Idol ΙΙ, επιλέγει μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε. Η ανερχόμενη ερμηνεύτρια, με σεβασμό προς το καλό ελληνικό τραγούδι, μας συστήνεται και ερμηνεύει τραγούδια που αγγίζουν ψυχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here