Έχοντας ξεκινήσει με επιτυχία τις εμφανίσεις του στην Αθήνα, ο Rous συνεχίζει τις ζωντανές παραστάσεις, στο πλαίσιο της περιοδείας του που γίνεται με αφορμή το νέο του άλμπουμ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Το νέο τραγούδι του Rous, «Λουλούδι του Δρόμου», το πρώτο από τα 11 ολοκαίνουργια κομμάτια του επερχόμενου δίσκου «Rous II», βρίσκεται ήδη ανάμεσά μας και κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Archangel Music.

mpampali_rous_interview_2016_03_023

Γνωρίσαμε τον Γιώργο Ρους το Νοέμβριο του 2009 διαδικτυακά και ραδιοφωνικά, με το συντριπτικό χιτ «Εξαιρέσεις». Ο πρώτος δίσκος που ακολούθησε, έφερε το κοινό σε επαφή με έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα. Το «Κόκκινο Φως», οι «Μαριονέτες», το «Είμαι από το Φεγγάρι», «Το Άδικο στο Σώμα», μας οδήγησαν ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο του Rous.  Στη δισκογραφική του πορεία, έχει δημιουργήσει τραγούδια όπως τα: «Ένα φιλί», «Καθρέφτης» (Χ. Αλεξίου),  «Ούτε για αστείο» (Α. Μπάμπαλη), «Και θέλω εσένα» από τον τελευταίο δίσκο του Γ. Κότσιρα.

Για μια ακόμη βραδιά λοιπόν, ο Rous θα μας πει μία ιστορία, ή πολλές, γεμάτη μουσική και εικόνες. Ένα Live Story Telling, με ήρωες που αρνούνται να μεγαλώσουν, που «προσγειώνονται» απ’ ευθείας από το φεγγάρι στις σκηνές της πόλης, και μας τραγουδάνε για αυτά που θέλουμε, αυτά που χάνουμε, αυτά που αγαπάμε και αυτά που αναζητάμε όλη μας τη ζωή…

Info:

Παρασκευή 3 Μαρτίου
Ώρα: 22.00

BABEL Πυρήνας Τέχνης
Βασ. Σοφίας 87, Mαρούσι
Τηλ. κρατήσεων: 215 5252982

Σάββατο 4 Μαρτίου
Ώρα: 22.30

DOME
Σαπφούς 122, Καλλιθέα
Τηλ. κρατήσεων: 210 9590625

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here