«Περήφανος για επιλογές, φίλους και φίλες. Ζωντανά που μας φέρνουν ανατριχίλες…»

Το Σφάλμα, συνεχίζοντας των σερί των πολύ επιτυχημένων sold out συναυλιών, επανέρχεται για τη ρεβάνς στο ιστορικό Κύτταρο, εδραιώνοντας ότι το hip hop που παίρνει θέση ήρθε για να μείνει.

Γαλουχημένος στο underground και με εκρηκτικά live στο ενεργητικό του, θα παρουσιάσει κομμάτια από όλες τις περιόδους της δισκογραφίας του. Με τη συνοδεία live μπάντας και την αναδρομή σε παλιότερες συνεργασίες και συμμετοχές, αποδεικνύεται εκτός των άλλων ότι τα όμορφα είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς.

Καλεσμένοι της βραδιάς αγαπημένοι καλλιτέχνες από τον ευρύτερο του κύκλο, αντανακλώντας την αντίληψή του για το πώς θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι το hiphop. Πιο συγκεκριμένα: Expe, Ghetto Rock, Kooz και Frank The Zapper.

Παραμονές του τρίτου παγκοσμίου, το σφάλμα έρχεται να μας θυμίσει ότι ακόμα κι όταν όλα φαίνονται στάσιμα, κάτι βράζει και παλεύει να κινηθεί. Η εποχή γεννά πίεση, ματαίωση και απογοητεύσεις – την ίδια πρώτη ύλη που, αν κατανοηθούν οι αιτίες, μπορεί να μετουσιωθεί σε πείσμα και μαχητικότητα. Και η μουσική από μόνη της δε μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, μπορεί όμως να επισπεύσει αυτή τη διαδικασία.

Κιθάρα: Φώτης Τσώλης
Μπάσο: Δημήτρης Πάσχος
Drums: Παναγιώτης Βήττος
Poster by: Frank The Zapper
Φωτογραφία: Θοδωρής Βέλιος – Cafuné Project

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Doors open: 20.30

Κύτταρο Live Club
Ηπείρου 48 και Αχαρνών

Τιμές εισιτηρίων: 8€ Early Birds | 10€ Προπώληση | 12€ Ταμείο

Προπώληση εισιτηρίων: cometogether

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here