Κι ενώ δεν πρόλαβαν καλά καλά να λιώσουν τα χιόνια, η Σίλια Κατραλή & οι Τρία κόμμα Δεκατέσσερα σαλπάρουν στ’ ανοιχτά της σκηνής του Faust με συνοδοιπόρο τον πολυταξιδεμένο Γιώργο Χρανιώτη. Bουτάνε στα βαθιά του ποταμού εκείνου, που δεν είναι πάντα αυτό που παριστάνει ότι είναι, αναζητώντας κάτω απ’ το μισόφωτο μία Εδέμ άλλη.

Οι φιλόδοξοι συνταξιδιώτες χάνονται και βρίσκονται ξανά, κατά τρόπο παράδοξο, σε αλλεπάλληλα κύματα από τζαζ αισθαντικές ατμοσφαιρικές μελωδίες, οι οποίες εναλλάσσονται κατά περιόδους με ηλεκτρικές εκρήξεις και funk ανοιξιάτικα ηχοχρώματα βγαλμένα από μία δεκαετία αλλοτινή.

Μέσα σε αυτό το «πλεούμενο», που ξεκινά καμαρωτό για την καρδιά του φεγγαριού, η Σίλια Κατραλή θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά το νέο της τραγούδι «Μια Εδέμ με χαμηλό ενοίκιο», από το ομώνυμο δεύτερο άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους.

Κυριακή 10/4
Ώρα έναρξης: 21:30

Faust
Τηλ. 210 3234095

Είσοδος Ελεύθερη

* Όλες οι εκδηλώσεις στη μουσική σκηνή του Faust είναι Covid Free. Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν επίδειξης, κατά την είσοδο στον χώρο, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης σε ισχύ. Συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, ώστε να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here