«Μεσόγειο τη λεν»… Μια θάλασσα που αγκαλιάζει και ενώνει τους λαούς της, επικοινωνεί τις μουσικές τους και ανακατεύει αρμονικά, χρώματα, ήχους και συναισθήματα… Η μουσική παράσταση «Χρώματα Μεσογείου», με τη μαγευτική φωνή της Σύλβιας Ευθυμίου, μας οδηγεί από λιμάνι σε λιμάνι: πιάνει Γαλλία με Edith Piaf και το “La foule”, ένα περουβιανό βαλς, που η μεγάλη ερμηνεύτρια το έκανε γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο με τη σφραγίδα της γαλλικής κουλτούρας! Κάνει στάση στην Ισπανία με το “Un ano de amor” και δένει για «Καληνύφτα» στην Κάτω Ιταλία, με ένα τραγούδι… “una faccia una razza”! Το πλοίο συνεχίζει το ταξίδι του στην Αίγυπτο, στην Παλαιστίνη και την Κύπρο.

Συγκυβερνήτης στο ταξίδι, ο κορυφαίος συνθέτης και σολίστ Alex Papadiamantis, που αναδεικνύει με τις γεμάτες έμπνευση διασκευές του ελληνικά παραδοσιακά ακούσματα: «Γιάννη μου το μαντήλι σου» και «Λιανοχορταρούδια» από τη Στερεά Ελλάδα, Παροναξιώτικος μπάλος και ξεφαντώματα απ’ τα νησιά μας! Ο Alex Papadiamantis, με την ίδια ευκολία που ισορροπεί τις εμφανίσεις του στο Ηρώδειο με την έντονη συνθετική του δραστηριότητα, μας μαγεύει παρουσιάζοντας κομμάτια δεξιοτεχνίας, όπως το “Storm”, από τις «Τέσσερις Εποχές» του Vivaldi!

Στο πρόγραμμα, που θα παρουσιαστεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Holy Wood Stage, δένουν αρμονικά τα νέα τραγούδια από τον δίσκο της Σύλβιας Ευθυμίου «Να βγεις από τα Χρώματα», «Τρεις Αναπνοές» και «Μέσα στο Χθες», σε μουσική Alex Papadiamantis, που κυκλοφορούν από τη 14 music!

efthimiou_sylvia_alex_papadiamantis_2015_12_001

Συντελεστές
Vlahos Panayiotis, drums
Aris Nikoleris, bass
Kostas Daras, synths
Marios Chibici, el. guitar

Holy Wood Stage
Λεωφ. Βουλιαγμένης 289 (πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
Τηλ. 210 9700418, 6942657651

Τιμές εισιτηρίων:
Εισιτήριο προπώλησης: 8 € με δωρεάν μπύρα ή κρασί
είσοδος: 10 € με δωρεάν μπύρα ή κρασί
2η μπύρα, κρασί: 5 €
2ο ποτό: 8 €
special ποτό: 9 €
cocktail: 9 €
Φιάλη (Whiskey, Tequila, Vodka, Rum, Jin κ.α.) κομπλέ με τα παρελκόμενα στα 4 άτομα: 80 €
Μπουκάλι κρασί στα 2 άτομα: 30 €
1η Φιάλη με τα 4 εισιτήρια: 40 €
1ο Μπουκάλι κρασί με τα 2 εισιτήρια: 10 €

*Η κράτηση για τραπέζι γίνεται ΧΩΡΙΣ υποχρέωση φιάλης

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, 11876, καταστήματα Public, Seven spots, Reload Stores, Media Markt και σε επιλεγμένα πρατήρια bp-EKO

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here