Οι Les Au Revoir μας παρουσιάζουν με music video το «Σκόνη Και Θρύψαλα», μία εμπνευσμένη διασκευή της μεγάλης επιτυχίας του Στέφανου Κορκολή, που περιλαμβάνεται στο νέο τους album, «Στους Πέντε Ανέμους», με διασκευές τραγουδιών του καταξιωμένου συνθέτη και διεθνούς φήμης πιανίστα.

Το «Σκόνη Και Θρύψαλα», σε μουσική και ερμηνεία του Στέφανου Κορκολή και στίχους της Εύης Δρούτσα, κυκλοφόρησε το 1993 και, έκτοτε, παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού. Μέσα από το ιδιαίτερο μουσικό τους πρίσμα, οι Les Au Revoir μας χαρίζουν μία διασκευή με πρωτότυπη ενορχήστρωση, με τη συμμετοχή του Στέφανου Κορκολή στο πιάνο, με γήινες ηλεκτρονικές ατμόσφαιρες και δυναμική, γεμάτη συναίσθημα ερμηνεία. Στην οπτικοποίηση του τραγουδιού συνεργάζονται με τον σκηνοθέτη Σταύρο Νταή και μας προτείνουν ό,τι πιο όμορφο και μοναδικό έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής στην εικόνα τους.

Η διασκευή του «Σκόνη Και Θρύψαλα», που έχει ήδη αρχίσει να ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay, περιλαμβάνεται στο δεύτερο ολοκληρωμένο album των Les Au Revoir, με τίτλο «Στους Πέντε Ανέμους», στο οποίο διασκευάζουν μερικές από τις μεγαλύτερες διαχρονικές επιτυχίες του Στέφανου Κορκολή.

Το album κυκλοφορεί από την Plus Rec/ Panik Records

Μουσική: Στέφανος Κορκολής
Στίχοι: Εύη Δρούτσα
Σκηνοθεσία: Σταύρος Νταής (One Frame)
Styling Les Au Revoir: Δέσποινα Μαριόγλου

Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Έλενα Παντελίδου και Περικλής Σταύρου

Επιμέλεια Παραγωγή – Mix: Χάρης Πρώιος
Ενορχήστρωση – Programming: Χάρης Πρώιος, Κώστας Καραμήτσος
Πιάνο: Στέφανος Κορκολής
Φωνή: Αλεξάνδρα Μπουνάτσα
Keyboards: Κώστας Καραμήτσος
Ακουστική Κιθάρα: Λεωνίδας Αναγνώστου
Κρουστά: Κώστας Κατσαρός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here