Ο Σπύρος Καββάδας συμπράττει με την Ελεάννα Φινοκαλιώτη  με σκοπό ένα αξέχαστο μελωδικό ταξίδι με νότες γεμάτες, φρέσκιες και ερωτικές! Τραγούδια αγαπημένα, σύγχρονων δημιουργών, ‘όπως του Γιάννη Σπάθα, Αρλέτα, Πορτοκάλογλου, Μάλαμα, Μικρούτσικου, Βαγγέλη Γερμανού, Παντελή Θαλασσινού, Σαββόπουλου, Bob Dylan κ.α, αλλά και κάποια τραγούδια από την πρώτη δισκογραφική δουλειά του Σπύρου Καββάδα «Ορθόλιθος» και την πρώτη δισκογραφική δουλειά της Ελεάννας Φινοκαλιώτη σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Μάργαρη “Ταξίδια Ψυχής”.

Το πρόγραμμα θα κλείσει με τραγούδια διαχρονικά, των καταξιωμένων μας συνθετών, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Μαρκόπουλου και πολλών άλλων. Θα σιγοτραγουδήσουμε μαζί τους, έχοντας και τη βοήθεια από κάποιους σπουδαίους τραγουδιστές που θα στηρίξουν τον Σπύρο και την Ελεάννα και θα αποτελέσουν… την έκπληξη της βραδιάς!

finokalioti_kavadas_2017

Μέτα από πολλά νέα ακούσματα,νέες αναζητήσεις και νέες εμπνεύσεις,σας παρουσιάζουμε απέριττα με καθαρή ματιά και αιρετικότητα στις τσέπες.. ένα καινούργιο ακουστικό πρόγραμμα με πολλές μουσικές ” εκπλήξεις ” !Ελάτε να περπατήσουμε μαζί σε ένα μουσικό οδοιπορικό σε  παραδοσιακά μονοπάτια και στης πόλης τον υπόγειο παλμό,’όπως τον γνωρίσαμε εμείς, τα παιδιά της επαρχίας …Σας περιμένουμε όλους στο Χαμάμ παρασκευή 10 Μαρτίου να περάσουμε μια όμορφη βραδιά και με μια ευχή το επόμενο πρωί να φέρει στα χείλη μας το ελπιδοφόρο χαμόγελο.                                                                                      Μαζί τους ,οι εκλεκτοί μουσικοί, Χρήστος Ευαγγελάτος: κιθάρες, Βασίλης Ραψανιώτης: βιολί, Αντρέας Νικολής: Κρουστά

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΧΑΜΑΜ –  22:00
Δημοφώντος 97,Άνω Πετράλωνα

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here