Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, ο Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει στο Faust με full band που απαρτίζεται από νέους μουσικούς. Στο ανανεωμένο του πρόγραμμα παρουσιάζει τραγούδια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ (ΑΓΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ, ΚΟΙΤΑΖΩ ΕΞΩ), νέα τραγούδια που έγραψε το καλοκαίρι και επιλεγμένα κομμάτια από την ελληνική δισκογραφία, όλα όσα τον έχουν επηρεάσει και έχουν καθορίσει την αισθητική του.

Τραγούδια από τους Παύλο Σιδηρόπουλο, Γιάννη Αγγελάκα, Διάφανα Κρίνα, Θανάση Παπακωνσταντίνου αλλά και τραγουδοποιοί και συγκροτήματα της νέας γενιάς όπως ο Λεωνίδας Μπαλάφας, οι Villagers of Ioannina City, οι Λάργκο, και άλλοι, μπλέκονται αριστοτεχνικά σε ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο ίδιος και η ραδιοφωνική παραγωγός Κυριακή Αιλιανού.

Η μουσική του Στέλιου Τσουκιά παντρεύει τον ηλεκτρονικό και τον φυσικό ήχο, σε ένα ταξίδι που ξεκινάει από την ροκ και περνάει στην ατμοσφαιρική electro/blues και lo-fi, εμποτισμένο με στοιχεία της ελληνικής σκηνής. Το γεγονός ότι ξεκίνησε την πορεία του από τα μαθηματικά, προσδίδει μια επιπλέον πινελιά διαφορετικότητας στην ήδη ξεχωριστή περίπτωσή του.

Σε κάθε live του Στέλιου, όπως και σ’ αυτό, βλέπουμε και ακούμε έναν τραγουδοποιό που αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση όσων ακούς στους δίσκους του. Δηλαδή, το αδιέξοδο των μεγάλων πόλεων, τη δυσκολία των σχέσεων, πινελιές μελαγχολίας και χιούμορ σε ισόποσες δόσεις, ιστορίες που έχει φέρει μαζί του από τα μέρη που έχει ζήσει και μια ευγενή «αλητεία» που εκπέμπει πάνω και κάτω από τη σκηνή.

Στις 28 Δεκεμβρίου, στο Faust, θα μας τραγουδήσει επί 2μιση ώρες, έχοντας στο πλευρό του 4 μουσικούς και μια ξεχωριστή ερμηνεύτρια, τη Λόλα Γιαννοπούλου.

Παίζουν οι μουσικοί:
Πρόδρομος Μυστακίδης – τύμπανα
Θανάσης Dzigovic – ηλεκτρική κιθάρα
Αλέξανδρος Σακαλής – τρομπέτα
Ιάσονας Οικονόμου – ηλεκτρικό μπάσο

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου
Ώρα Έναρξης: 21.30

Faust
Καλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος 12, Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3234095

Είσοδος: 8€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here