21/10/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε πέντε τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Αρλέτα” .

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

«ΕΚΔΡΟΜΗ»

11 Νοεμβρίου Θέατρο Badminton

Το Θέατρο Badminton επέλεξε η Αρλέτα για την επαναληπτική συναυλία που θα δώσει στην Αθήνα. Η στιχουργός, τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια και μουσικός, θα μας οδηγήσει σε μια μουσική αναδρομή με κομμάτια που αγαπήθηκαν από όλο τον κόσμο.

Η Αρλέτα, αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του πρωτοποριακού – για τη δεκαετία του ’60 – “νέου κύματος” και στη συνέχεια η μουσική της πορεία ακολούθησε πολύ διαφορετικούς & ενδιαφέροντες δρόμους.

Το πρώτο τραγούδι που έγραψε ήταν “Τα Μικρά Παιδιά”, που κυκλοφόρησε το 1967 στο δίσκο “Αρλέτα 2”. Ευρύτερα γνωστή έγινε μερικά χρόνια αργότερα, τραγουδώντας Χατζιδάκι & Γιάννη Σπανό. Μεγάλη της επιτυχία παραμένει το “Μια φορά θυμάμαι” του Σπανού, σε στίχους του Γιώργου Παπαστεφάνου, ένα ερωτικό τραγούδι που διατηρεί ακόμα και σήμερα τη φρεσκάδα του.

Σημαντική στιγμή ήταν επίσης το “Romancero Gitano” του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση του Federico Garcia Lorca, που ερμήνευσε μοναδικά, ενώ η ίδια έπαιζε και κιθάρα. Από το 1981 και μετά, η Αρλέτα άρχισε να επιμελείται η ίδια την παραγωγή των δίσκων της.  Συνεργάστηκε επίσης δισκογραφικά με τον Λάκη Παπαδόπουλο & την στιχουργό Μαριανίνα Κριεζή, με κορυφαία στιγμή τον πολύ επιτυχημένο δίσκο “Τσάι Γιασεμιού”. Αργότερα τραγούδησε κομμάτια του Νότη Μαυρουδή, ερμήνευσε παλιά κομμάτια των Αττίκ, Μιχάλη Σουγιούλ, Κώστα Γιαννίδη κλπ, ενώ σποραδικά συμμετείχε & σε διάφορους δίσκους (του Μανώλη Λιδάκη, του Σταμάτη Κραουνάκη, του Χρήστου Νικολόπουλου) ενώ έδωσε και τραγούδια που έγραψε η ίδια σε νεότερους τραγουδιστές (Σοφία Βόσσου, Πέτρος Γαϊτάνος). Ενδιάμεσα, η Αρλέτα συνέχισε να γράφει και να ερμηνεύει η ίδια τα τραγούδια της αλλά και να επανεκτελεί παλαιότερα τραγούδια, όπως το 1993 στον δίσκο “Μετά Τιμής”. Το 1997, συμπληρώνοντας 30 χρόνια στο τραγούδι, η Αρλέτα έδωσε δύο συναυλίες στον Λυκαβηττό και στο Θέατρο Δάσους Θεσ/νίκης, ένα είδος αναδρομής στη μακριά και πολύ ενδιαφέρουσα πορεία της. Το ’97 κυκλοφόρησε απ’ τις εκδόσεις Καστανιώτη το βιβλίο “Από πού πάνε για την άνοιξη;” με κείμενα πεζά και ποιητικά της Αρλέτας, αλλά και με δικά της σχέδια.

Η Αρλέτα είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές Ελλήνων ερμηνευτών, τραγουδάει με το δικό της μοναδικό τρόπο, όλα εκείνα τα τραγούδια που θυμόμαστε και νοσταλγούμε. Όλα όσα μας συγκίνησαν και τ’ αγαπήσαμε. Αξέχαστες ερμηνείες που μας ξυπνάνε συναισθήματα χαράς, αλήθειας, γοητείας και ομορφιάς.

Σαράντα πέντε χρόνια μετά η ποιητική, τρυφερή αλλά και σαρκαστική Αρλέτα μας καλεί να θυμηθούμε τραγούδια που βρίσκονται στην καρδιά μας, όπως «Τα ήσυχα Βράδια (Το τραγούδι της Ερήμου)» και η «Σερενάτα», άλλα που μας προβληματίζουν όπως το «Ναυάγιο», άλλα που μας κάνουν να χαμογελάμε πονηρά όπως το «Batida de coco»  και  άλλα πολλά αγαπημένα.

Η ιδανική ερμηνεύτρια ενός ολόκληρου μουσικού ρεύματος, επί σκηνής στο Θέατρο Badminton θα θυμηθεί παλιές και πιο πρόσφατες μουσικές διαδρομές μαζί με αγαπημένους φίλους.

Συμμετέχουν: Κώστας Καράλης, Μανώλης Μητσιάς, Διονύσης Σαββόπουλος

Ιnfo: 210-88.40.600 και στο www.ticketnet.gr

Ώρα έναρξης: 21:00 μ.μ.

Σημεία προπώλησης:

Ταμεία Θεάτρου Badminton  

Αγορές για όλα τα θεάματα με Μετρητά
και με Πιστωτικές κάρτες
Παραδόσεις Κρατήσεων με Πιστωτικές κάρτες ή Κατάθεση σε τράπεζα

Άλσος Στρατού – Γουδή
Τηλ.: 211 10 10000, 210 8840600
Δευ – Παρ: 09:00 – 21:00
Σαβ: 10:00 – 18:00
Κυρ: 10:00 – 18:00

Σε περιόδους παραστάσεων τo Box Office παραμένει ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
A΄ΖΩΝΗ 35€
B΄ΖΩΝΗ 25€
Γ΄ΖΩΝΗ 20€
Δ΄ΖΩΝΗ 15€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here