26/9/2011
www.musiccorner.gr

Πέμπτη βράδυ, στον πεζόδρομο της οδού Ρόμβης ζήσαμε μία απίστευτα κεφάτη και ατμοσφαιρική βραδιά! Παρά τις αντίξοες συνθήκες, ο τόπος γέμισε με νοσταλγικούς ρυθμούς και μελωδίες swing, rock ‘n’ roll, charleston από τον Γιώργη Χριστοδούλου και τη μπάντα του, παρέα με τις εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες της γνωστής χορευτικής ομάδας Athens Lindy Hop.

Οι υπέροχες μουσικές επιλογές(ελληνικές και ξένες) από τα 40s ως τα 60s του «flâneur» Γιώργη Χριστοδούλου, μας μετέφεραν σε μια άλλη εποχή, σε μια πιο όμορφη Αθήνα – απόδειξη ότι πολλοί «τόλμησαν», συμμετείχαν και δοκίμασαν ή αλλιώς ανακάλυψαν, τις swing χορευτικές τους ικανότητες!!! Στο «Swing the night out! part II» πλήθος κόσμου αφέθηκε σε ένα πραγματικά υπέροχο street party που δεν έλεγε να τελειώσει.

Πάρτε μια γεύση με τις παρακάτω φωτογραφίες…

Καθώς οι απεργίες των Μέσων μεταφοράς δεν επέτρεψαν σε πολλούς φίλους να παραστούν στην εκδήλωση και μετά από διαδοχικά μηνύματα για την επανάληψή της, οι Γιώργης Χριστοδούλου & Athens Lindy Hop σύντομα θα ανανεώσουν αυτό το ραντεβού (ως «Swing the night out!..part II ½»), ώστε να δώσουν την ευκαιρία σε όσους δεν μπόρεσαν αλλά και σε αυτούς που θέλουν να ξαναζήσουν την εμπειρία του street party!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here