24/12/2012
www.musiccorner.gr

Για μια μόνο βραδιά, η Αθήνα μετατρέπεται σε swinging Athens και το γιορτάζει σε ρυθμούς ρετρό! Οι μέρες των γιορτών θέλουν λίγο ποτό, πολλή μουσική και παπούτσια χορού. Η βραδιά της 4ης Ιανουαρίου είναι κάτι περισσότερο από ένα live, είναι ένα πολύωρο αφιέρωμα σε εποχές με περισσότερο glamour και κομψότητα, μια ματιά στα χρόνια που οι γυναίκες φορούσαν σατέν και οι άντρες τις καθοδηγούσαν ως καβαλιέροι. Το μεγαλύτερο swing ξεφάντωμα του 2013, είναι στην αρχή του 2013, με τις Puppini Sisters να ηγούνται μιας υπερπαραγωγής που περιλαμβάνει χορευτές swing και δύο opening acts: τους Swingazoo και την Penny με τους Swinging Cats, που, να είστε σίγουροι, θα ξεκινήσουν το γλέντι από νωρίς.

Με διάθεση αισιόδοξη και γιορτινή και αφήνοντας τις έγνοιες παράμερα για μια μέρα, ετοιμαστείτε να μοιραστείτε με τις Stephanie, Kate και Marcella τη σημειολογία που αγάπησαν και τις έκανε διάσημες: εκπληκτικές αρμονίες φωνών, vintage αισθητική και μια κομψότητα γιορτινή, σαν αυτή της Audrey ή της Marilyn. Kορίτσια που αγαπούν την ποπ, ψαγμένοι εραστές της τζαζ , εμμονικοί με τη μόδα και το vintage, αθεράπευτα ρομαντικές ψυχές και διορατικοί μπον βιβέρ – όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο μεγάλο πάρτυ των Puppini Sisters στις 4 Ιανουαρίου.

Οι Puppini Sisters επιστρέφουν στην Αθήνα την κατάλληλη στιγμή, για να μας αποπλανήσουν και να μας σαγηνεύσουν – ακριβώς μέσα στις γιορτές! Κλείστε λοιπόν από τώρα τη μεγάλη σας έξοδο: Θα είναι την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου.

Τα τρία opening acts της πλούσιας swing βραδιάς

Swingazoo
Οι swingazoo παίζουν μουσική σε μπαρ, σκηνές και πεζοδρόμους της Αθήνας και της επαρχίας από το 2009, διατηρώντας πάντα την ίδια σύνθεση. Συνδυάζοντας το gypsy swing του Django Reinhardt ,την blues, την jazz, και άλλες μουσικές, αυτοσχεδιάζουν και χτυπούν ρυθμικά το πόδι,προ(σ)καλώντας τους ενδιαφερόμενους σε νύχτες γεμάτες μουσική και σωματική δράση!

Belleville
H σκοτεινή ατμόσφαιρα των cabaret του μεσοπολέμου, η μελαγχολική και νοσταλγική διάθεση, οι λεπτές πινελιές χιούμορ, συνοδεύουν αισθητικά το μουσικό τους ταξίδι.Οι μουσικές τους επιρροές ξεκινούν από την jazz και την blues, το swing του μεσοπολέμου, την μουσική για το θέατρο. Οι Belleville, ξεκινούν το ταξίδι τους προσεγγίζοντας διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και ήχο. Πιστεύοντας πως σύμφωνα με την σημερινή μουσική πραγματικότητα, τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο σύγχρονο από το ρετρό.

Penny and the Swinging Cats
Oι Penny and the Swinging Cats σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι σε παλιές δεκαετίες με τη μουσική τους χρονομηχανή – και πολύ χορό. Ξεκινάνε με swing και καταλήγουν σε rockabilly και electrodance, τραγουδώντας, χορεύοντας και αυτοσχεδιάζοντας. Το ταξίδι καταλήγει στο σήμερα και η νύχτα κλείνει με τα δικά τους, καινούργια κομμάτια για να έρθετε πιο κοντά!

Gagarin 205 Live Music Space
Λιοσιών 205, Αθήνα
τηλ.: 2155400888

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου

Τιμή εισιτηρίου: 25 ευρώ
Η κατανάλωση είναι προαιρετική
Μπίρα μεγάλη: 5 ευρώ
Ποτό: 6 ευρώ
Ποτήρι κρασί: 4 ευρώ
Αναψυκτικό: 3 ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here