Η Ελπίδα, ο Δάκης, ο Πασχάλης, ο Robert Williams, ο Λάκης Τζορντανέλλι, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, και η Κατερίνα Αδαμαντίδου, θα βρεθούν μαζί για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

Συνοδοιπόροι τους, οι σπουδαίοι μουσικοί τους και όλοι οι συντελεστές τουVinyl Attack Generations Party, τραγουδιστές,χορευτές και Djs, σε μια αξέχαστη συναυλία με πολλές εκπλήξεις και Happening. 20 καλλιτέχνες επί σκηνής, θα σας παρασύρουν στην πιο δυνατή συναυλία που ζήσατε ποτέ…

Ειδική εμφάνιση και παρουσίαση από τον Νίκο Βεντουράτο και πολλές ακόμη συμμετοχές-έκπληξη.

Στη συναυλία αυτή, θα συνυπάρχουν μαγικά όλες τους οι επιτυχίες που άφησαν εποχή και τραγουδάμε μέχρι και σήμερα, όπως, «Στο Μπαράκι», «Κατερίνα Κατερινάκι», «Στη ντισκοτέκ», «Έτσι απλά αγαπώ», «Τόσα καλοκαίρια», «Μίλα μου», «Μια σου λέξη», «Άνθρωπε αγάπα», «Ήλιε μου», «Μάθημα Σολφέζ», «Σωκράτη εσύ σουπερ σταρ», «Το κορίτσι του φίλου μου», «Ο τρόπος», «Το κορίτσι του Μάη», «Το σχολείο», «Σαν ένα όνειρο», «Τζενγκις Χαν»… Ένα μαγικό ταξίδι πίσω στον χρόνο, που αναβιώνει μελωδίες και ρυθμούς που χαράχτηκαν στις ράγες του βινυλίου για πάντα. Όλες αυτές οι ανεξίτηλες αναμνήσεις στον χρόνο, ξαναζωντανεύουν σε μια επετειακή συναυλία!

Τα «Καλύτερα μας Χρόνια» είναι ένα μουσικό νοσταλγικό ταξίδι σε εποχές που ζήσαμε ή θα θέλαμε να έχουμε ζήσει, ζωντανεύοντας τις αναμνήσεις μιας αξέχαστης γενιάς.

Τα «Καλύτερα μας Χρόνια» είναι μια συναυλία έξω από τα συνηθισμένα κι αναμενόμενα, γεμάτη χαρά, χορό και ενέργεια, στην οποία ο ρυθμός, τα φώτα, η πανδαισία μελωδιών και χρωμάτων, θα σας απογειώσουν!

pasxalis_live_2016_01_009

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

Βύρωνας

Ώρα: 21:00

Τιμές Εισιτηρίων:
Μεγάλη προσφορά, τα πρώτα εισιτήρια μόνο με 8,00 (Προσφορά που ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων)
Προπώληση, Φοιτητικά, Άνεργοι: 12,00 €
Ταμείο: 15,00 €

Προπώληση εισιτηρίων:
– viva.gr, PUBLIC, SEVEN SPOTS, IANOS, MEDIA MARKT & RELOAD STORES
– Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού: Ευαγγελικής Σχολής 26, 6ος ορ., Βύρωνας, τηλ. 210 7609340, 210 7609350 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00π.μ. – 2:30μ.μ.).
– Δημαρχείο Δάφνης: Έλλης 16 και Κανάρη, 1ος όροφος, Δάφνη (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00π.μ. – 12:00)
– Δημαρχείο Υμηττού: Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1, Υμηττός (Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00π.μ. – 12:00)
– Ταμείο Θεάτρου Βράχων: καθημερινά 6:00μ.μ. – 10:00μ.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here