Το νέο album της Χάρις Αλεξίου είναι γεγονός!

Με τον τίτλο «Τα όνειρα γίνονται πάλι», μία φράση πολύ γνώριμη, από τους στίχους του «Ένα φιλί», που σιγοτραγουδήσαμε όλο το καλοκαίρι, η νέα πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά της Χάρις Αλεξίου κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία!

Ένα album που έχει ήδη αγαπήσει ο κόσμος, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε λίγες μόλις ώρες κυκλοφορίας είναι Νο2 στα Greek iTunes και Νο1 στην κατηγορία world/Greek iTunes!

«Τα όνειρα γίνονται πάλι»: ένας νέος δίσκος από τη σπουδαία ερμηνεύτρια,  ένα album σημερινό, με τραγούδια εσωτερικά αλλά και εξωστρεφή, τραγούδια που εμπεριέχουν μνήμες αλλά και που συνθέτουν νέες εικόνες.

Όνειρα που έγιναν έντεκα τραγούδια: Ποιος μ’ αγαπάει ακόμα / Ένα φιλί / Ζήτω η καρδιά/ Λυόμενο / Καίω εσένα/ Τα σύνορα / Κατάστρωμα / Καθρέφτης / Βγες / Απόκληρος / Άλλα χώματα

Όνειρα που «ύφαναν» με μελωδίες και λόγια: Ο Νίκος Μωραϊτης, που υπογράφει τους στίχους σε όλα τα τραγούδια, ενώ είχε και την επιμέλεια της παραγωγής, ο Rous, ο Στάθης Δρογώσης, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, η Ανδριάνα Μπάμπαλη που έγραψαν τις μελωδίες.

Μία ομάδα δημιουργών της νέας γενιάς με τους οποίους η Χάρις Αλεξίου συνεργάζεται για πρώτη φορά.

Ανάμεσά στα τραγούδια και μία δική της δημιουργία, το «Ποιος μ’ αγαπάει ακόμα».

Τη διεύθυνση παραγωγής υπογράφει ο Γιώργος Κυβέλος.

alexiou_cover_2014_10

*Μετά την επιτυχία του «Ένα φιλί», ήρθε το … «Καίω εσένα», ένα τραγούδι σε μουσική Στάθη Δρογώση και στίχους Νίκου Μωραϊτη, που μέσα σε μία εβδομάδα κατάφερε να μας κατακτήσει: πάνω από 40,000 views στο YouTube, biggest increase in plays στα Ρ/Φ airplay charts την πρώτη εβδομάδα και στις πρώτες θέσεις των song charts στα iTunes.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here