Τα “Παιδιά Μες Στην Πλατεία” ενώνουν τις φωνές τους κι εκφράζονται μέσα από τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Τραγουδούν Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Διονύση Σαββόπουλο, Σταύρο Ξαρχάκο, Θάνο Μικρούτσικο, καθώς και Νίκο Μαμαγκάκη, που υπήρξε και δάσκαλός τους . Θυμούνται κλασικά σμυρνέϊκα και κρητικά τραγούδια. Μας παρουσιάζουν τα τραγούδια, που υπογράφουν ως νέοι δημιουργοί. Και, λίγο πριν το τέλος, μας προτρέπουν να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα μέσα από τις ακουστικές εκδοχές αγαπημένων τους τραγουδιών.

ta paidia mes stin plateia (2)

Τα Παιδιά εδώ είναι τέσσερις ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες:

Ο Πάνος Παπαϊωάνου και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου που πέρισυ μας χάρισαν τα πολυσυζητημένα “Μεροκάματα” σε στίχους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους (θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τη νέα χρονιά) ενώ ήδη έχουν δώσει τα πρώτα δείγματα της δουλειάς τους από το 2009 με το άλμπουμ “Ποτάμι ο Καιρός”.

Ο Θεολόγος Κάππος, ένας από τους πολλά υποσχόμενους νέους τραγουδοποιούς, τον οποίο πέρισυ γνωρίσαμε με το τραγούδι “Για Τα Μάτια Σου Μόνο” και αυτό το χειμώνα τον ακούμε στο ραδιόφωνο να τραγουδά τα “Γέλια Πλαστικά” μαζί με την Πένυ Ραμαντάνη λίγο πριν κυκλοφορήσει και το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του.

Και η Μαρίνα Δακανάλη, η εξαιρετική φωνή από την Κρήτη, την οποία έχουμε γνωρίσει στις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα καθώς και σε άλμπουμ συνθετών που της εμπιστεύονται μερικά από τα πιο ωραία τους τραγούδια (Κύρβα, Από το Φως στο Σκοτάδι κ.α).

Το πρόγραμμα “Τα Παιδιά Μες Στην Πλατεία” υπόσχεται Σαββατόβραδα που ισορροπούν μεταξύ εορταστικών ρυθμών και δυνατών ατμοσφαιρικών στιγμών, με τις φωνές και την ενέργεια νέων καλλιτεχνών που διακρίνονται ήδη για το ταλέντο τους και τη φιλική σεμνότητα που εκπέμπουν.

Παίζουν οι μουσικοί
Βιολί: Χρήστος Δαλιάνης
Πιάνο, ακορντεόν: Γιώργος Σχοινάς
Μπάσο: Νίκος Βλάχος
Τύμπανα: Δρόσος Σκύλας

Επιμέλεια προγράμματος: Δημήτρης Βραχνός, Νίκος Μακράκης

“Τα Παιδιά Μες Στην Πλατεία” είναι οι:
Πάνος Παπαϊωάννου | Χρυσόστομος Καραντωνίου | Θεολόγος Κάππος | Μαρίνα Δακανάλη

Aπό το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00

La Μπουάτ
Λ. Συγγρού 338 (πρώην Κύκλος)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here