1/4/2011
www.musiccorner.gr

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις της Νατάσσας Μποφίλιου στο ΜΕΤΡΟ, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά πως αυτό το «Ραντεβού» αποτελεί μια εγγυημένη πρόταση ουσιαστικής διασκέδασης.

Οι παραστάσεις της Νατάσσας Μποφίλιου πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ΜΕΤΡΟ και ολοκληρώνονται, όπως είχε προγραμματιστεί, το Σάββατο 16 Απριλίου.

Το πάθος, η συγκίνηση, η θεατρικότητα κι ο λυρισμός των ερμηνειών της Νατάσσας Μποφίλιου είναι μερικά μόνο από τα γνωρίσματα που έχουν κάνει τις παραστάσεις της να κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα και να γνωρίζουν επιτυχία σε δύσκολες εποχές.

Με το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους και την καλλιτεχνική επιμέλεια και το Θέμη Καραμουρατίδη στις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου στην πιο επικοινωνιακή της στιγμή προσκαλεί όσους αγαπούν την καλή μουσική σε μια συνάντηση με την ουσία της τέχνης της.

Τραγούδια σήμα κατατεθέν του ρεπερτορίου της από την Ασπιρίνη ως το Εν Λευκώ κι από το Σ’ έχω βρει και σε χάνω ως το Μέτρημα κλείνουν με το κοινό της Αθήνας ένα ραντεβού που ξεχειλίζει από την αυθεντική συγκίνηση μιας εκρηκτικής ερμηνεύτριας.

Το Ραντεβού δίνεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ΜΕΤΡΟ έως τις 16/4.

Θα το χάσετε;

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης

Ώρα έναρξης παραστάσεων : 22:30
Τιμή εισιτηρίου : 15 € με κρασί ή μπύρα

ΜΕΤΡΟ
Γκύζη και Κάλβου 83
Τηλ. Κρατήσεων : 210 64 39 089,  210 64 61 980
Parking: Γκύζη & Λομβάρδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here