Ο Βασίλης Ρακόπουλος (στενός φίλος και συνεργάτης της Αρλέτας για πολλές δεκαετίες) και η Νάνα Μπινοπούλου, μαζί με τους εκπληκτικούς μουσικούς Ανδρέα Πολυζωγόπουλο και Πέτρο Κούρτη, ξαναζωντανεύουν τραγούδια της Αρλέτας και των αγαπημένων της συνθετών Μάνου Χατζιδάκι και Γιάννη Σπανού, στη σκηνή του Half Note!

Αγαπημένα τραγούδια της Αρλέτας, όπως τα «Μια φορά θυμάμαι», «Η σερενάτα», «Ο λύκος», «Χάρτινο το φεγγαράκι», και παραδοσιακά ηπειρώτικα μέσα από μια ευαίσθητη και σύγχρονη αυτοσχεδιαστική προσέγγιση. Η κιθάρα του Βασίλη Ρακόπουλου, ο αιθέριος ήχος της τρομπέτας του Αντρέα Πολυζωγόπουλου και τα κρουστά του χαρισματικού Πέτρου Κούρτη, δημιουργούν στιγμές ιδιαίτερης αισθαντικότητας καθώς πλαισιώνουν διακριτικά την, όπως πάντα σταθερή στις αρχές του ποιοτικού τραγουδιού, ερμηνεία της Νάνας Μπινοπούλου.

«Παρά τις αρχικές μας επιφυλάξεις για τα αφιερώματα και τους διθυράμβους σε καλλιτέχνες που έφυγαν, αποφασίσαμε να φτιάξουμε αυτή τη βραδιά για να καλύψουμε τη δική μας εσωτερική ανάγκη αισθητικής συνύπαρξης και επικοινωνίας σε ένα ποιοτικό πλαίσιο, αποδίδοντας  ταυτόχρονα φόρο τιμής στην αγαπημένη μας φίλη…» –Βασίλης Ρακόπουλος

Παίζουν οι μουσικοί
Νάνα Μπινοπούλου, φωνή
Βασίλης Ρακόπουλος, κιθάρα
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, τρομπέτα
Πέτρος Κούρτης, κρουστά

Φωτογραφία: Antonios Androulidakis

«ΤΣΑΪ ΓΙΑΣΕΜΙΟΥ» – Η Αρλέτα μάς εμπνέει
Online streaming από το Half Note

Διαθέσιμο από το Σάββατο 10 Απριλίου

Εισιτήρια: 10 €

Προπώληση: viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here