«Κι αν ο χειμώνας που μας περιβάλλει έχει απλώσει ρίζες, συνεχίζουμε να ονειροπολούμε ξορκίζοντας με τα τραγούδια μας τον καιρό. Έξι χρόνια μετά την προηγούμενη συνεργασία μας, το «Κανένας δεν το ξέρει», παρουσιάζουμε την καινούρια μας δουλειά, «Ταξιδιώτες της Σιωπής». Η συλλογή περιλαμβάνει δεκαπέντε κομμάτια (τα δυο οργανικά). Η μουσική έχοντας ως βάση το λαϊκό τραγούδι ακουμπάει ταυτόχρονα στην παράδοση αλλά και σε πιο σύγχρονα ακούσματα. Η θεματολογία βιωματική. Οι ανθρώπινες σχέσεις, οι παρέες που αντιστέκονται ακόμα, τα αδιέξοδα, η μοναξιά. Άνθρωποι που μας σημάδεψαν κι έφυγαν από κοντά μας, αλλά και άλλοι που ήρθαν να μας κάνουν πάλι να ελπίζουμε.

Συνοδοιπόροι μας σ’ αυτό το ταξίδι φίλοι καλοί κι αγαπημένοι, παλιοί όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και η Εύα Σταμπολίδου, αλλά και πιο νέοι όπως ο Αλέξανδρος Κούστας και ο Τόλης Νήρας. Καταλυτικός ήταν κι ο ρόλος όλων των φίλων μουσικών, εξαιρετικοί όλοι τους, που χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Θανάση Συλιβό και στον Μετρονόμο που ανέλαβε τα ηνία στο τέλος της προσπάθειάς μας.

Οι προθέσεις μας ειλικρινείς. Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να δικαιώσει τον κόπο μας αλλά και τις προσδοκίες των φίλων ακροατών.

Καλή ακρόαση!»
Μιχάλης ΧανιώτηςΒαγγέλης Καπράλος

Μουσική: Mιχάλης Χανιώτης
Στίχοι: Βαγγέλης Καπράλος

Φιλική συμμετοχή: Τόλης Νήρας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Τραγουδούν: Αλέξανδρος Κούστας, Μιχάλης Χανιώτης Εύα Σταμπολίδου, Θάνος Πολύζος, Μαίρη Χανιώτη, Ελένη Πακαπούκα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here