Ο Γιώργος Τένορμαν Τζιουβάρας δίνει το καθιερωμένο ραντεβού στον αγαπημένο του χώρο, για μία μοναδική παράσταση, την Πέμπτη 27 Απριλίου. Μετά από 20 χώρες, 1.000 περίπου εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και συνεργασίες με τους Λ. Μαχαιρίτσα, Δ. Σαββόπουλο, Tiger Lillies, Ennio Morricone παρουσιάζει την κωμική παράσταση Dark Prince of the Cabaret, η οποία έχει ήδη προσφέρει γέλιο μέχρι δακρύων σε εμφανίσεις ανά την Ελλάδα. Πρόκειται για μία φουτουριστική σουρεάλ ιστορία με χιούμορ, ένταση και μουσική, φτιαγμένη από τον ίδιο σε συνεργασία, στη συγγραφή, με τον σκηνοθέτη Βασίλη Ξηρό.

“Comedy Music Show – Dark Prince of the Cabaret”
Σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από έναν πυρηνικό όλεθρο, ο μόνος επιζών είναι ο Σκοτεινός Πρίγκιπας του Καμπαρέ. Περιπλανιέται στον κόσμο προσπαθώντας να βρει και άλλους ανθρώπους και μαζί να φτιάξουν τον πλανήτη και πάλι από την αρχή. Περνάει από περιπέτειες, είναι έτοιμος να σατιρίσει και να παλέψει με την αγέλαστη ηλιθιότητα του κόσμου. Άραγε, όλα θα γίνουν το ίδιο με πριν; Υπάρχει ελπίδα για αυτόν τον πλανήτη;

Ταξιδεύει στον χρόνο, ερωτεύεται, συζητά με τον Πικάσο και την Φρίντα Κάλο, φτιάχνει τη δική του κωμική γλώσσα, αναρωτιέται αν όλοι οι ήρωες έχουν πεθάνει, αν ο Θεός μας έχει δημιουργήσει πράγματι να είμαστε καθάρματα, και αν, τελικά, ευθύνεται ο ίδιος για ό,τι έχει συμβεί. Ο Τένορμαν αφηγείται με κωμική πρόζα, υφαίνει σουρεάλ ιστορίες για τον καθένα μας, αγγίζει κοινωνικά θέματα και σατιρίζει με το ιδιόμορφο χιούμορ του, τραγουδάει και παίζει στο πιάνο εντυπωσιακά τραγούδια άλλων και δικά του (από Μάνο Χατζιδάκι μέχρι “Bohemian Rhapsody”), αυτοσχεδιάζει σε πολλές γλώσσες, αλληλεπιδρά με το κοινό, σε μια μοναδική παράσταση καμπαρέ, με στοιχεία stand-up comedy, στα ίχνη των Tom Waits, Monty Pythons, Brecht – Weill, Victor Borge, Woody Allen! Ο Τένορμαν αποδεικνύει πως μπορείς να είσαι αστείος χωρίς να κοροϊδεύεις τους άλλους, πάρα μόνο τον εαυτό σου!

Πέμπτη, 27 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 21:30

Faust
Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου
Κρατήσεις: 210 3234095 (12:00 – 21:00)

Τιμή εισιτηρίου: 8 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here