Μπορεί ακόμη να μην λέμε: «Η παράσταση που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές» αλλά σίγουρα δύο μωρο-φουρνιές τις έχει μυήσει με επιτυχία στο μαγικό κόσμο του θεάτρου. Και σκοπεύει να συνεχίσει να το κάνει. Το «Θα Βγω από τ’ Αυγό» επιστρέφει για τρίτη χρονιά, από το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου, στο θέατρο Άβατον.

Αποκλειστικά για βρέφη

Σ’ αυτήν την παράσταση, οι θεατές θηλάζουν, ίσως δεν έχουν πει καν την πρώτη τους λέξη, μπορεί ακόμη να μην έχουν σταθεί στα πόδια τους. Ξέρουν όμως να ακούν, να πιάνουν, να αισθάνονται, να εκδηλώνουν τη χαρά και τη δυσαρέσκειά τους χωρίς δεύτερες σκέψεις… Είναι το πιο απαιτητικό κοινό του κόσμου όλου. Όμως αξίζει να δώσεις τα πάντα για να τους ικανοποιήσεις!

Αυτό σκοπεύει να κάνει για τρίτη χρονιά η ομάδα “Anumati” μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη για μωρά 4 έως και 18 μηνών παράσταση «Θα Βγω από τ’ Αυγό», η οποία είναι εμπνευσμένη από το παραμύθι «Ο Λευτέρης, ένα περιστέρι δίχως ταίρι» της Μαρίνας Πλεμμένου.

Οι μικροί –οι πολύ μικροί– θεατές θα ταξιδέψουν σ’ έναn κόσμο παραμυθένιο, με την πολύτιμη βοήθεια του Λευτέρη, ενός νεογέννητου περιστεριού που κάνει τα πρώτα του… φτερουγίσματα εξερεύνησης, αναζητώντας την ευτυχία και την αγάπη.

Η παράσταση είναι 45 λεπτά, στη διάρκεια των οποίων βρέφη και γονείς μοιράζονται μια μοναδική διαδραστική εμπειρία. Οι άρτια εκπαιδευμένοι περφόρμερ δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον για τα μωρά. Επιστρατεύουν στοχευμένα οπτικά ερεθίσματα, σχήματα, ήχους, μουσική, χρώματα και φυσικά την κίνηση, ώστε να διασκεδάσουν τους μικρούς θεατές, αλλά και να ενεργοποιήσουν τις αισθήσεις τους. Να αυξήσουν την παρατηρητικότητα τους, να διεγείρουν την φαντασία τους, να τα βοηθήσουν να αλληλεπιδράσουν με το περιβάλλον, με το καινούριο τους «σπίτι» που είναι απείρως μαγικότερο και σίγουρα πιο σύνθετο από τη ζεστή, οικεία κοιλιά της μαμάς τους.

tha_vgo_ap_to_avgo_2017_10

Ταυτότητα Παράστασης
Ιδέα – Σκηνοθεσία: Ομάδα Anumati
Μουσική: Δάφνη Φαραζή
Σκηνικά – Κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα
Φωτογραφίες – Αφίσα: Νίκος Καρανικόλας

Παίζουν: Νάντια Δαλκυριάδου, Ειρήνη-Σαλάμ Αμπουμόγλι, Σάρα Τοσκάνο

Παραστάσεις
Έναρξη: 21 Οκτωβρίου
Έως: τέλος Δεκεμβρίου

Διάρκεια: 45 λεπτά

Παραστάσεις κάθε Σάββατο στις 10:30, 12:00 και 13:30

Θέατρο Άβατον
Ευπατριδών 3, Γκάζι, (μετρό: Κεραμεικός)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: τηλ. 210-3412689

Εισιτήρια: 15 ευρώ (1 γονιός και μωρό), 20 ευρώ (2 γονείς και μωρό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here