8/2/2011
www.musiccorner.gr

The six d.o.g.s Rock n’ Roll Circus Live

featuring:

***
Fantastikoi Hxoi
George Nikas & The Noise Figures
Love Beverly
MC Yinka & Urbanix
Πάνος Μουζουράκης
Taki Tsan & Εισβολέας a.k.a Τιγρέ Σποράκια
Travel Mind Syndrome

***
Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 21:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αναβιώνουμε το Rolling Stones Rock ‘n’ Roll Circus (1968)!

Στις 11 Δεκεμβρίου του 1968 τα μέλη των Rolling Stones φιλοξένησαν, μέσα σ’ ένα τσίρκο, φίλους τους καλλιτέχνες και μεταδώσανε τη μαγεία του Rock’n’Roll ανάμεσα σε ζογκλέρ, ακροβάτες και θηριοδαμαστές. Όλο το event μαγνητοσκοπήθηκε και κυκλοφορεί μέχρι και σήμερα σε DVD.

Οι φίλοι των Stones ήταν οι Jethro Tull, Taj Mahal, The Who, Marianne Faithfull  και φυσικά ο John Lennon με το σχήμα των Dirty Mac, στο οποίο κιθάρα έπαιζε ο πιτσιρικάς τότε Eric Clapton, στο μπάσο ήταν ο Keith Richards και στα drums o drummer των Jimmie Hendrix Experience… αυτό κι αν ήταν συγκρότημα, ε;

Κάθε φιλοξενούμενο σχήμα έπαιξε από ένα τραγούδι, ενώ ανάμεσα από κάθε act ένα από τα μέλη των Rolling Stones προλόγιζε τον καλεσμένο, με αποκορύφωμα τον διάλογο μεταξύ Mick Jagger & John Lennon “You’re blues, John!”:

Από την άλλη, ζογκλέρ και ακροβάτες εισβάλλανε στη σκηνή και φλερτάρανε με το rock ’n’ roll, πότε κοιτάζοντας τον κόσμο ανάποδα και πότε παίζοντας με τη φωτιά!

Στις 20 Φεβρουαρίου του 2011, ο συναυλιακός χώρος του six d.o.g.s θα μετατραπεί σε μικρής κλίμακας τσίρκο και το Rock’n’Roll Circus θα αποδωθεί μετά από 43 χρόνια από τους δικούς μας φίλους καλλιτέχνες που έχουν την «τρέλα» να διασκευάσουν τα τραγούδια των θρυλικών αυτών καλλιτεχνών, με το δικό τους τρόπο.

Για παράδειγμα, το Sympathy for the Devil (Rolling Stones), θα διασκευαστεί από τον Πάνο Μουζουράκη, ενώ την έκπληξη με μια διασκευή του Song for Jeffrey των Jethro Tull θα κάνουν οι “respect” έλληνες ράπερς Taki Tsan & Εισβολέας με το ανανεωμένο τους Live σχήμα τους Τιγρέ Σποράκια. Η αξιαγάπητη Αννίτα Πολυχρόνη (The Callas, Wild Honey, Wanna Be James?), με το σχήμα της Love Beverly θα ερμηνεύσει το Parachute Woman των Rolling Stones, το electronika wizard act Φανταστικοί Ήχοι θα διασκευάσει –ιδιαίτερα–  το κομπλικέ τραγούδι των Who “A quick one while he’s away”, ενώ οι MC Yinka & Urnbanix θα “φρεσκάρουν” το Ain’t that a Lot of Love, του Taj Mahal. Αυτοί και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, ντυμένοι με ανάλογα κουστούμια και μέσα στο σκηνικό του τσίρκου, θα αναβιώσουν το θρυλικό event “The Rolling Stones Rock’n’Roll Circus” γυρνόντας μας πίσω στην 11η Δεκεμβρίου του 1968, τότε που τα παιδιά των λουλουδιών ήταν για πάντα παιδιά…

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
Tηλ.: 210.3210510

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here