Ο φετινός χάρτης της διασκέδασης της νυχτερινής Αθήνας φαίνεται πιο πλούσιος από κάθε άλλη σεζόν. Πολλά είναι τα σχήματα που θα μπορέσουμε να απολαύσουμε φέτος, πολλές οι συνεργασίες έκπληξη, πολλά και τα σχήματα που επαναλαμβάνονται, λόγω…  απαίτησης του κοινού. Παρά τη μεγάλη γκάμα επιλογών που θα έχει, λοιπόν, το κοινό της πόλης, ένα  σχήμα που ξεκινά σε λίγες μέρες θα εκτοξευθεί στις πρώτες θέσης της προτίμησης. Ο λόγος για την Νατάσα Θεοδωρίδου που επιστρέφει δυναμικά στη νύχτα και φέτος, από τη σκηνή του Vox.

Μαζί της στη σκηνή, θα βρίσκεται η Στέλλα Καλλή, που επιστρέφει και πάλι στην πίστα που την έχει αναδείξει όλα αυτά τα χρόνια αυτή του Vox. Οι δύο κυρίες του ελληνικού τραγουδιού ξεκινούν  τις εμφανίσεις τους  το Σάββατο, 14 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν τη μόδα των τελευταίων χρόνων, διοργανώνοντας κυριακάτικα προγράμματα. Έτσι, οι μέρες λειτουργίας του θα είναι Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

theodoridou_theofanous_kanarakis_fos_live_2014_10_34

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ακολούθησε και πέρσι ένα αντίστοιχο ωράριο, μιας και το Φως, όπου εμφανιζόταν με τον Γιώργο Θεοφάνους, υποστήριζε την απογευματινή διασκέδαση της Κυριακής, και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία.

Η δεύτερη κυρία του σχήματος, η Στέλλα Καλλή, φαίνεται μια από τις πιο ιδανικές παρουσίες για να πλαισιώσουν την Νατάσσα Θεδοωρίδου. Γνωρίζει καλά τη συγκεκριμένη πίστα, μιας και εκεί εμφανίζεται ήδη από το 2011, ενώ παράλληλα η φετινή συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους, που υπογράφει τον επερχόμενο δίσκο της, την φέρνει ακόμα πιο κοντά με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, που συνεργάζεται εδώ και χρόνια μαζί του

Το Vox επιστρέφει δυναμικά φέτος στην πόλη, αλλάζοντας τις ώρες λειτουργίας του και υιοθετώντας το κυριακάτικο πάρτι, όπως κάνουν πολλά μαγαζιά τα τελευταία χρόνια. Εν αναμονή της μεγάλης πρεμιέρας επισκεφθείτε την σελίδα Vox Θεοδωριδου .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here