Δυο φίλοι καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, σμίγουν ακόμα μια φορά επί σκηνής στη μουσική σκηνή Babel, με ένα πρόγραμμα αφιέρωμα στα τραγούδια του Μανώλη Ρασούλη.
Τις Πέμπτες στη Babel, o Θοδωρής Κοτονιάς και η Σοφία Παπάζογλου με τη ζεστή τους ερμηνευτική ικανότητα, μας βάζουν στη παρέα και μας φέρνουν κοντά με τα τραγούδια που μεγαλώσαμε μαζί, στην παράσταση «Ένα & Ένα».

Ειδικά για την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου, τσικνίζουμε σε ένα γλέντι με οδηγό τα τραγούδια του Μανώλη Ρασούλη και, λόγω ημέρας, με ποικιλίες κρεατικών, σαλάτες, μεζέδες, τσικουδιές, οινόμελο, ρακόμελο και κρασί!

Το αφιέρωμα πραγματοποιείται στον πιο «οικείο» χώρο του Μανώλη Ρασούλη, στο Babel Πυρήνας Τέχνης στο Μαρούσι, που έχει δημιουργήσει η κόρη του, Ναταλία, με τον άντρα της Κωνσταντίνο Στεφανή.

«Ένα & Ένα», τραγούδια διαλεγμένα με καρδιά, που στέκονται πάντα δίπλα μας στις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές. Ένα μουσικό σημείο αναφοράς, με τραγούδια όπως τα «Τρελή κι αδέσποτη», «Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ», «Νιώσε με», «Αν πεθάνει μια αγάπη», «Γύφτισσα τον εβύζαξε», «Ζήλεια μου» και δεκάδες άλλα που έμειναν κλασικά και ανέγγιχτα από τον χρόνο.

Πέμπτες με τραγούδι και χορό, με ευαισθησία και μερακλίκι, γεμάτες από Ρασούλη… και όχι μόνο.

Οι εξαιρετική μουσική παρέα απαρτίζεται από τους:
Μιχάλης Ατσάλης στην κιθάρα
Νίκος Σαμαράς σε μπουζούκι – τζουρά – μπαγλαμά
Καλογιάννης Βεράνης στο βιολί

Τσικνοπέμπτη, 28 Φεβρουαρίου

BABEL Πυρήνας Τέχνης
Βασ. Σοφίας 87, Μαρούσι
Τηλ. κρατήσεων: 215 5252982

Είσοδος: 12 ευρώ (μπύρα/κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here