Το Καφενείο Αστόρια κλείνει τα 53 του χρόνια και το γιορτάζει την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου με μια μεγάλη μουσική γιορτή για όλους/ες τους/τις φίλους/ες του στον Πολυχώρο WE! Θραξ Πανκc, Popscene και Free Soul!

Λίγα λόγια για τους Θραξ Πανκc
Ένα συγκρότημα, με καταβολές από την περιοχή της Θράκης, που πειραματίζεται και ενσωματώνει διάφορα μουσικά στοιχεία στον ήχο του. Τα παραδοσιακά τραγούδια φέρουν τόση αυθεντικότητα στις μελωδίες και στον στίχο τους, που αβίαστα παραμένουν επί της ουσίας ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου. Κάθε γενιά προσαρμόζει τη δική της οπτική σε αυτά και τα μεταδίδει στην επόμενη. Έτσι και οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC με κύρια εργαλεία τη γκάιντα, το νταούλι και την ηλεκτρική κιθάρα, σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές, ιστορίες και συναισθήματα, τόσο διαχρονικά, που παρελθόν, παρόν και μέλλον δείχνουν να είναι ένα.
Το ομώνυμο άλμπουμ αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό, όσον αφορά την πορεία του σχήματος, ανακεφαλαιώνοντας την πολύχρονη δραστηριότητα της μπάντας, με εμφανή τόσο τα στοιχεία του παρελθόντος, όσο και τα στοιχεία αυτά, που την κάνουν να εξελίσσεται και να συνεχίζει.

Δισκογραφία
Albums
(2019) Thrax Punks
EPs & Singles
(2021) Ασήμι & Σκουριά
(2016) Πανκοπανηγυροψυχεδέλεια

Λίγα λόγια για τους Popscene
Οι Popscene είναι μια Alternative Rock μπάντα που εδράζει στην Θεσσαλονίκη και δημιουργήθηκε περί τα μέσα του 2019.Η πρώτη τους λάιβ εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το ίδιο καλοκαίρι και από τότε έχουν εμφανιστεί πολλάκις στην πόλη της Θεσσαλονίκης, κυρίως ως ηλεκτρική μπάντα αλλά και σε κάποια ακουστικά set. Τον Απρίλιο του 2020 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single και συστήθηκαν στο κοινό με το “Song for Jack Parsons”.Την ίδια χρονιά, ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του ντεμπούτο άλμπουμ τους “Limousine Eyelash”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 10 Δεκεμβρίου του 2021. Ο δίσκος, αν και αποκαλύπτει μια βαθιά επιρροή από το Alternative Rock, εμφανίζει μεγάλη ποικιλομορφία. Η πρόσκρουση των psychedelic, jazz και grunge ακουσμάτων των μελών είναι εμφανής στην ολότητα του δίσκου και αποκομίζεται κατά την διάρκεια της ακρόασης.

Λίγα λόγια για τους Free Soul
Οι Free Soul δημιουργήθηκαν το 2002 από τον Ανδρέα Χριστόπουλο στην Θεσσαλονίκη. Είναι ένα από τα πιο δυναμικά συγκροτήματα της Rock ‘n’ Roll μουσικής σκηνής της χώρας, με πληθώρα εμφανίσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχουν εμφανιστεί ως support group στις συναυλίες των Dr. Feelgood και Zombies όπως επίσης έχουν πάρει μέρος σε διάφορα διεθνή festivals.
Στο δυναμικό τους έχουν τρεις δισκογραφικές κυκλοφορίες με την On Stage Records
“Teasing Woman” (2007), “Wandering Man” (2013), “Free Soul Salonica Tennessee” (2019)
Οι Free Soul είναι:
Andreas Christopoulos (Lead Vocals – Guitar)
Jimmy Stuck (Drums – Backing Vocals)
Bill Kehagias (Lead Guitar)
Nick Lake (Bass – Backing Vocals)

Λίγα λόγια για το θρυλικό Καφενείο Αστόρια
Το Καφενείο Αστόρια άνοιξε στην πλατεία Ναυαρίνου το 1969. Για 53 χρόνια αποτελεί σημείο συνάντησης νέων, φοιτητών, κατοίκων του κέντρου. Για 53 χρόνια μεγαλώνει ωραία, καλλιεργημένα και ανήσυχα παιδιά και τα γιορτάζει στο WE την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου!

«53 χρόνια ΑΣΤΟΡΙΑ»

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Πολυχώρος WE
Θεσσαλονίκη

Εισιτήρια
Προπώληση: 10 €
Ταμείο: 12 €

Σημεία προπώλησης: Καφενείο Αστόρια / WE || Διαδικτυακά: viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here