ΠΡΟΣΟΧΗ: Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC και Βουκολική Διαταραχή μεταφέρονται λόγω καιρικών συνθηκών από το Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου στο ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE CLUB και μας προσκαλούν σε ένα πανηγυρικό πανκοβουκολικό γλέντι!

————————–

Την Τετάρτη 6/9 Θραξ Πανκc και Βουκολική Διαταραχή έρχονται στο Θέατρο Ρεματιάς Κύτταρο Live Club για ένα πανηγυρικό πανκοβουκολικό γλέντι. Ανάμεσα από τις ψυχεδελικές και ταραχώδεις μελωδίες των Θραξ μέχρι τους ασταμάτητους και εκστατικούς αυτοσχεδιασμούς της Βουκολικής θα πέσουν χορευτικά κορμιά. Μια βραδιά υπό τους ήχους της γκάιντας και του κλαρίνου με κινούμενοι σε παραδοσιακά μονοπάτια αλλά και σε πρωτότυπες συνθέσεις.

Συνίσταται η χρήση άνετων παπουτσιών… …and let’s get this Γλέντι started!

Λίγα λόγια για τα σχήματα:
Οι Θραξ Πανκc είναι ένα μουσικό σχήμα με καταγωγή από τη Θράκη, και συγκεκριμένα από τον Έβρο. Η ιστορία μας πηγαίνει πίσω στο 2006 όταν και άρχισε να σχηματίζεται ένα συγκρότημα με ύφος αμιγώς παραδοσιακό. Με το πέρασμα των χρόνων τα μέλη του άρχισαν να πειραματίζονται και να ενσωματώνουν στη μουσική τους σύγχρονη αισθητική και ύφος από διάφορα μουσικά είδη ανά τον κόσμο, αντίστοιχα με τα ακούσματα τους.
Εμφανίζονται σε τοπικές εκδηλώσεις, έθιμα και γάμους και σε μικρά φεστιβάλ ανά την Ελλάδα με βασικά μέλη, το Βαΐτση Χαρακοπίδη στη γκάιντα και το καβάλ και το Γιώργο Σταυρίδη στο νταούλι και τη λύρα μέχρι και το 2010 όπου έκαναν και τη πρώτη συναυλιακή τους εμφάνιση σε φεστιβάλ ως Θραξ Πανκc. Το 2015 με την άφιξη του Πάνου Γκίνη στο ηλεκτρικό μπασο-κίθαρο, ο ήχος του σχήματος απέκτησε έναν ιδιαίτερα ηλεκτρικό χαρακτήρα, με live looping, ψυχεδελικά περάσματα, βαριές κιθάρες, math ξεσπάσματα και πανκ αισθητική.
Μέχρι σήμερα έχουν συμμετάσχει στην πλειοψηφία των μεγαλύτερων εγχώριων φεστιβάλ αλλά και σε συναυλίες στο εξωτερικό, σε Αγγλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Τσεχία και Κύπρο. Το 2016 κυκλοφορούν το πρώτο τους (EP) με τίτλο “ΠΑΝΚΟΠΑΝΗΓΥΡΟΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑ” και το 2017 συναντούν τον Μάρκο Κουτσιανά, ο οποίος με την ιδιότητα του ηχολήπτη και αναλαμβάνοντας την ηχητική επιμέλεια του δίσκου, ενσωματώνεται ως τέταρτο μέλος μέχρι και σήμερα. Όλοι μαζί πια, το 2019 παρουσιάζουν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά (LP) “Thrax Punks”, σε μια πανελλαδική περιοδεία με sold out κατά κύριο λόγο εμφανίσεις.
Έχοντας πλέον βάση τους την Αθήνα συνεργάζονται με καταξιωμένους καλλιτέχνες, γράφουν μουσική για τον κινηματογράφο και το θέατρο και το 2021 παίζουν ζωντανά δική τους πρωτότυπη μουσική για την τραγωδία του Ευριπίδη ,Βάκχες στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και στην Κύπρο.

Η Βουκολική Διαταραχή: Ένα ηλεκτρικό γλεντοκόπι, μια εκρηκτική χοροεσπερίδα που ενώνει τις κατά τόπους παραδόσεις, συγκεράζει μελωδίες και ρυθμούς με μια διάθεση για πειραματισμό, διαμορφώνει έντονα ηχητικά τοπία και με επιλεγμένες πιατέλες τραγουδιών, με πλούσια λαογραφική γέμιση, δεν αφήνει καμία και κανέναν ακούνητο και προ(σ)καλεί επίδοξους πρωτοχορευτές να σύρουν τον κύκλο! Ένα δωρεάν τεστ κοπώσεως, ένα τουρνουά κυκλωτικών χορών, μια βουκολική ιεροτελεστία!
Όπως έγραψε και ο Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω: χορός είναι η κάθετη έκφραση οριζόντιων επιθυμιών. Βουκολαστείτε Ελεύθερα λοιπόν! Χωρίς φόβο αλλά με πάθος! Δεδομένα θα συμβούν εκπλήξεις. Θα κληρωθούν πολλά και υπέροχα δώρα για τους τυχερούς αυτής της ζωής. Θα γίνουν δηλώσεις. Θα ακουστούν συνθήματα. Θα παρατηρηθούν άγρια ζώα, ίσως μυθικά. Και θα το πάμε…μέχρι όσο αντέχουμε! Ας συναντηθούμε και ας βρούμε τους κοινούς μας τόπους. Εκεί όπου η παραδοσιακή μουσική συναντά την ροκ παράδοση!
Από Βουκολική Διαταραχή πάσχουν οι:
Έλενα Αβραμιώτη: τραγούδι, βιολί
Φίλιππος Φασούλας: κλαρίνο, τραγούδι
Γιωργής Σηφάκης: ηλεκτρικό λαούτο
Βασιλης Γιαννούσης: ηλεκτρικό μπάσο, τραγούδι
Χρήστος Παπάς-Κρεμμύδας: τυμπανοκρουσίες, δηλώσεις
Αλεξάνδρα Μάστορα: Τραγόκερως και λοιπά πλάσματα

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023
Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Κύτταρο Live Club

Τιμή εισιτηρίων: 10 ευρώ early birds (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός)
13 ευρώ presale
15 ευρώ ταμείο

Προπώληση: ticketservices.gr και σε επιλεγμένα σημεία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here