Το πιο δυναμικό ελληνικό συγκρότημα, οι ONIRAMA, μας παρουσιάζουν το νέο τους video clip, για το dance hit ‘Τι είναι αγάπη’, που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού! 

Ο μοναδικός frontman, Θοδωρής Μαραντίνης, πρωταγωνιστεί στο εντυπωσιακό video clip με urban αισθητική και κινηματογραφικά στοιχεία που γυρίστηκε σε 10 διαφορετικές περιοχές στην Αθήνα από το Παγκράτι έως το Θησείο, το Γκάζι, το Φάληρο, την Πανεπιστημίου, σε ένα ολοήμερο γύρισμα.

ti_einai_agaph_dt_single_2014_11

Η εντυπωσιακή παραγωγή έχει το χαρακτήρα ταινίας μικρού μήκους και μεταδίδει στο θεατή τον προβληματισμό του ‘Τι είναι αγάπη’ με τη μέθοδο της αντίθεσης. Ο φακός ακολουθεί τον Θοδωρή Μαραντίνη σε προσωπικές του στιγμές γεμάτες έντονα συναισθήματα, όπου βυθίζεται στις σκέψεις του, ακροβατώντας μεταξύ της μοναξιάς και της αγάπης μέσα από το έξυπνο σενάριο του Γιώργου Κελέφη και την υποκριτική ικανότητα του πρωταγωνιστή. Ο frontman των ONIRAMA ζει τη μοναξιά του στην καθημερινότητα, εκφράζει τον προβληματισμό του και μας παρουσιάζει πως είναι όταν απουσιάζει η αγάπη από τη ζωή, με αποτέλεσμα να οπτικοποιεί το ‘Τι είναι αγάπη’.

Τη σκηνοθεσία του νέου video clip, υπογράφει ο ZAN TOT (Θανάσης Τότσικας) με την επιμέλεια του Γιώργου Κελέφη και τη διεύθυνση της φωτογραφίας ο Γιώργος Καρβέλας. Η νέα επιτυχία των ONIRAMA είναι σε μουσική και στίχους του Θοδωρή Μαραντίνη. Η παιδική φωνή είναι της μικρής Δάναης Παπακωνσταντίνου, ενώ την παραγωγή και την ενορχήστρωση έχει επιμεληθεί ο μπασίστας του συγκροτήματος, Alex Simon Papaconstantinou.

Σενάριο: Γιώργος Κελέφης
Σκηνοθεσία: ZAN TOT
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Καρβέλας
Μουσική -Στίχοι: Θοδωρής Μαραντίνης
Παιδική Φωνή: Δανάη Παπακωνσταντίνου
Παραγωγή / Ενορχήστρωση: Alex Simon Papaconstantinou
Produced by: Alex Simon Papaconstantinou
Recorded and mixed by: Kyriakos Asteriou at The Lounge Recordings.
Mastered by: Paul Stefanidis at Viking Lounge Mastering, Sydney.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here