28/2/2011
www.musiccorner.gr

“Τα πάντα προέρχονται από την αγάπη του κόσμου”

…δηλώνει o Afrika Bambaataa, ο θρυλικός καλλιτέχνης που έδωσε όνομα στο “Hip Hop” και καθόρισε μια για πάντα τα τέσσερα στοιχεία της κουλτούρας του είδους:

DJing, MCing, B-boy/break dancing & Graffiti

«Νονός» του Hip Hop, λοιπόν, αλλά και πρωτοπόρος του electro funk, o Afrika Bambaataa καταφτάνει στην Αθήνα, την Παρασκευή 4 Μαρτίου, στο Fuzz Club, για ένα αυθεντικό old school party!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Bam ήταν αυτός που διοργάνωσε το πάρτυ στα φετινά Grammy, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία του Grammy Museum φιλοξενείται έκθεση για το hip hop. Ούτε φυσικά είναι τυχαίο το γεγονός ότι προλόγισε το πρώτο βιβλίο για το hip hop που εκτίθεται στην ίδια έκθεση, με τίτλο ‘Hip Hop: A Cultural Odyssey’!

Μαζί του στο πάρτυ της Αθήνας έρχεται και ένας από τους σημαντικότερους MCs, πιστός φίλος και συνεργάτης του, ο King Kamonzi, διεθνώς αναγνωρισμένος για το μοναδικό του στυλ που ξεπερνάει τα όρια και τους κανόνες του hip hop. Η ικανότητά του να σχετίζεται με την κουλτούρα του δρόμου, την πολιτική και τα κοινωνικά θέματα αλλά και το εκπληκτικό freestyle ταλέντο του με τις αβίαστες ρίμες, του έχουν χαρίσει μία θέση ανάμεσα στους πρωταθλητές στο MCing αλλά και τεράστιο fan base.

Όσο για τον συνδυασμό Afrika Bambaataa & King Kamonzi, τα σχόλια είναι περιττά. Γυρνάνε τον κόσμο μαζί μεταδίδοντας την ενέργειά τους για πάνω από μία δεκαετία!

Το Αθηναϊκό πάρτι θα ξεκινήσει με γνήσια ελληνική δόση hip hop, από τον σημαντικότερο εκπρόσωπο του είδους που δεν είναι άλλος από τον DJ Noiz, γνωστός από τα μεγαλύτερα hip hop πάρτι και φεστιβάλ που διοργανώνει στην Ελλάδα.

Η συνέχεια έρχεται από το πρώτο ελληνικό σχήμα καθαρού electro funk ήχου, Invisible Rockers Crew, με ένα live performance έχοντας μαζί τους ειδικά για αυτή τη βραδιά στα πλατό, τον Ισπανό electro παραγωγό, b-boy και DJ, Downrocks.

Support acts:
Invisible Rockers Crew (live) w/ Downrocks (SP)
DJ Noiz (Dj set)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ
FUZZ CLUB
(Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος)

Doors Open: 19.00
DJ Noiz: 20.00
Invisible Rockers Crew: 21.30
Afrika Bambaataa: 22.30

Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here