Το Angeleye’s Project επιστρέφει με νέο δίσκο και προτείνει ένα ιδιαίτερο folk ήχο. Ο δίσκος “For Me” αποτελεί τον δεύτερο αγγλόφωνο προσωπικό δίσκο του Agi Angeleye και ακριβώς όπως και στον πρώτο δίσκο “For you” έτσι και εδώ, τα τραγούδια αναφέρονται σε αληθινές καταστάσεις και σχέσεις του δημιουργού με άτομα της προσωπικής του ζωής.

Το 2ο αυτό project θα περιλαμβάνει 8 τραγούδια γεμάτα easter eggs (στους στίχους και τα video clips) για το πως τα άτομα για τα οποία έχουν γραφτεί, έχουν επηρεάσει την ζωή του Agis.

Το ειδικό χαρακτηριστικό του “For me”, είναι πως κάθε τραγούδι του δίσκου το ερμηνεύει και ένας άλλος τραγουδιστής, σαν ένας διαφορετικός διηγητής της κάθε ξεχωριστής ιστορίας, ενώ τα βίντεο γίνονται σε σκηνοθεσία της About Elegance, η οποία είναι η εταιρεία παραγωγής βίντεο του ίδιου του Agis Angeleye και του συνεργάτη του G.Sac.

Folk, country rock στοιχεία, επιρροές από εναλλακτικές μπάντες και προσιτός στίχος που μπορείς να ταυτιστείς, δένουν όλο το άλμπουμ και σε βάζουν άθελα σου στην προσωπική ζωή του καλλιτέχνη.

Τα πρώτα δύο singles κυκλοφορούν ήδη στο website του Agis Angeleye για ακρόαση και δωρεάν κατέβασμα καθώς και στο Youtube όπου μπορείτε να δείτε τα επίσημα video clips.

Broken Back”: Πρόκειται για ένα folk κομμάτι αφιερωμένο σε μία ξανθιά κοπέλα που ο κόσμος, κακώς ορμώμενος από την εμφάνισή της, θεωρεί ότι είναι μία ακόμα Barbie.

Bus of Dreams”: Ένα τραγούδι που εκφράζει το συναίσθημα που έχουμε όταν βγαίνουμε από μια σχέση και νιώθουμε, επιτέλους, ελεύθεροι.

Τα “Broken Back” και “Bus of Dreams” σου δίνουν μια γεύση από το άλμπουμ και σε κάνουν να ανυπομονείς για την συνέχεια, η οποία θα έρθει με το κομμάτι “Nice”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here