Η Μικρή Άρκτος προτείνει «Το άσπρο μαμά νοσταλγώ», τη μουσική παράσταση της Χριστίνας Μαξούρη, που δημιουργήθηκε με αφορμή την κυκλοφορία του ομώνυμου δίσκου, σε στίχους Ελένης Φωτάκη και μουσική Άγγελου Τριανταφύλλου.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, και με τη συμβολή της ραδιοφωνικής παραγωγού Όλγας Λασκαράτου, επιλέγουν τραγούδια των Χατζιδάκι, Κουγιουμτζή, Λάγιου, Πλέσσα, Bregovic, Καραϊνδρου, Δεληβοριά κ.ά., δίπλα σε αυτά του πρώτου της προσωπικού δίσκου και μαζί με τον Κωνσταντίνο Ευαγγελίδη στο πιάνο και τον Τάσο Μισυρλή στο τσέλο, αναζητούν μια τρυφερή κι ευαίσθητη ατμόσφαιρα, μετά από αυτήν την βίαιη και παράξενη περίοδο της ‘σιωπής’, και μας καλούν στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου.

Το «Άσπρο μαμά νοσταλγώ» είναι η τρίτη κατά σειρά μουσική παράσταση της Χριστίνας Μαξούρη, μετά τα ‘Δανεικά Παπούτσια’ και τα ‘20+1 Λαϊκά Μεταπολεμικά Τραγούδια με Μπαρόκ Σύνολο’.

Παρουσιάστηκε για 6 παραστάσεις στον ΣτΝ Club, με 5μελες σχήμα και τις ενορχηστρώσεις του Σταύρου Ρουμελιώτη κι ύστερα σε μικρή περιοδεία στην Ελλάδα, προσαρμοσμένο για πιάνο, τσέλο και φωνή.

Τον Οκτώβρη του 2019, εγκαινίασε τον κύκλο παραστάσεων ‘Συναισθησία’, στο ολοκαίνουριο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

Πέμπτη 6 Αυγούστου
21.00

Café Νομισματικού Μουσείου
Πανεπιστημίου 12 Αθήνα
Κρατήσεις 210 36 100 67

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here