Το Boiler Room και το Plisskën Festival ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτό το καλοκαίρι σε μία μοναδική βραδιά που θα ανοίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό Plisskën Festival!

Το Boiler Room έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο και μία από τις πιο αναμενόμενες ζωντανές μουσικές εκπομπές σε όλο τον κόσμο. Το Plisskën Festival έχει την χαρά φέτος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, να φιλοξενήσει για μία ημέρα ένα μοναδικό global live stream session όπου θα συγκεντρώσει μερικούς από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της μουσικής του σήμερα από όλο τον κόσμο.

Line Up

NICOLA CRUZ // JANE FITZ // KHIDJA // ANA HELDER // MARCELDUNE B2B NOFF WEEZY

*Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι έχουν πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την είσοδό τους στο Boiler Room.

Εισιτήρια
Εξασφαλίστε το εισιτήριο σας στο viva.gr

*Για την αγορά εισιτηρίου στο Boiler Room είναι απαραίτητος ο αριθμός εισιτηρίου του Plisskën Festival.

*Μόνο μία εγγραφή είναι εφικτή ανά άτομο, όποτε βεβαιωθείτε ότι είναι έγκυρη και σωστή.

Τρίτη, 25 Ιουνίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00
Η ζωντανή μετάδοση θα ξεκινήσει στις 19:00
Ώρα τελευταίας προσέλευσης στις 19:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι

*Η πρόσβαση στο Boiler Room θα είναι εφικτή μόνο με έγκυρο εισιτήριο. Για την απόκτηση εισιτηρίου στο Boiler Room είναι απαραίτητη η εισαγωγή του barcode του εισιτηρίου Plisskën Festival μονοήμερου ή διήμερου.

*Οι κάτοχοι εισιτηρίου μίας ημέρας του Plisskën Festival μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους για το Boiler Room στην τιμή των 10 €, μετά την εισαγωγή του barcode του εισιτηρίου τους.

*Οι κάτοχοι εισιτηρίου δύο ημερών μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν το εισιτήριό τους για το Boiler Room, μετά την εισαγωγή του barcode του εισιτηρίου τους.

*Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή των εισιτηρίων. Δεν επιτρέπεται η φωτογράφηση, μαγνητοσκόπηση και μαγνητοφώνηση της εκδήλωσης. Η εκδήλωση θα ηχογραφηθεί και βιντεοσκοπηθεί και φωτογραφικό και βιντεοσκοπημένο υλικό θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here