Η Γιώτα και ο Θέμης κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα που χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα ωραιότερα της σεζόν που πέρασε, αποσπώντας  εξαιρετικές κριτικές. Κατέκτησε από την έναρξή του το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο συμμετείχε με ενθουσιασμό σε μία παράσταση όπου το  παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίστηκε ευφυώς με το καινούριο. Σε ένα πρόγραμμα που άφηνε στο τέλος κάθε βραδιάς μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι. Γι αυτό το «Καινούριο Φιλί» επέστρεψε δυναμικά και αυτή τη σεζόν και τώρα είναι η ώρα να το απολαύσει και το κοινό της υπόλοιπης Ελλάδας.

nega_karamouratidis_dt_2015_01

Για μία μόνο βραδιά η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης θα ανταλλάξουν το «Καινούριο Φιλί» τους, τον κοινό τους δίσκο που έδωσε τον τίτλο και στις εμφανίσεις τους, αποδεικνύοντας πως μία υπέροχη φωνή και ένας από τους καλύτερους νέους συνθέτες μπορούν, έχοντας ως βάση καινούριο υλικό,  να στήσουν ένα πρόγραμμα οικείο και ταυτόχρονα νοσταλγικό, δυναμικό όσο και ονειρικό, εξωστρεφές όσο και συγκινητικό.

Από τη μία λοιπόν η Γιώτα Νέγκα: η σπουδαία λαϊκή φωνή που επιμένει να μας συγκινεί όπως παλιά και σαν από πάντα. Και από την άλλη, ο Θέμης Καραμουρατίδης: ο “μικρός” (λόγω του νεαρού της ηλικίας) και μεγάλος ήδη στις καρδιές του κοινού, αλλά και τις συνειδήσεις των ομότεχνών του, συνθέτης.

Η Γιώτα και ο Θέμης, ο Θέμης και η Γιώτα, που συναντήθηκαν πριν χρόνια και συγκίνησαν με το “Θρυψαλλάκι” σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Και ξαναβρέθηκαν για να κάνουν δίσκο μαζί. Το «Καινούριο Φιλί». Ένα λαϊκό, ευθύ δίσκο με τραγούδια σαν από πάντα. Μόνο που γράφτηκαν σήμερα. Από τον Θέμη σε λόγια των Οδυσσέα Ιωάννου, Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Λήδας Ρουμάνη, Δημήτρη Χαλιώτη και του ίδιου του συνθέτη.

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης σας περιμένουν στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας και στη μουσική σκηνή RED στη Λευκωσία αντίστοιχα, παρουσιάζοντας τα τραγούδια από το «Καινούριο Φιλί», στιγμές από την προσωπική τους δισκογραφία, καθώς και επιλογές από σπουδαία ελληνικά τραγούδια  που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει και αγαπήσει.

Γιώτα Νέγκα – Θέμης Καραμουρατίδης
Παίζουν οι μουσικοί:
Σωτήρης Καστάνης- Κιθάρες
Νίκος Κατσίκης – μπουζούκι, μαντολίνο,κιθάρες
Ανδρέας Νικόλης – τύμπανα
Γιώργος Μπουλντής – μπάσο
Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Φωτογραφίες: Άρτεμις Παπαγεράκη, Γιώργος Καλφαμανώλης, Βάσια Αναγνωστοπούλου
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

*To album «Καινούργιο Φιλί» κυκλοφορεί από την Feelgood Records

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου
Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.
Είσοδος: 20€
Ώρα έναρξης: 8:30 μ.μ.
Πληροφορίες-κρατήσεις στα τηλέφωνα:
+24665794, +99134323,+99546977, +99977133

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για οικονομική ενίσχυση της Θεραπευτικής κοινότητας «Αγία Σκέπη».

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ RED – Λευκωσία, Κύπρος
(Διονύσου 15, πλατεία παλαιού Δημαρχείου)
Ώρα έναρξης: 21:00
Τηλέφωνα κρατήσεων: +22767711 και +99059257

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here