«Το πρώτο μας πάρτι» σας προσκαλεί στο …«Πρώτο του πάρτι», τη Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 11 μ.μ , στο παραλιακό ΑΚΑΝΘΟΥΣ,  στη λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άλιμο, που διοργανώνει με αφορμή το ξεκίνημα της  μεγάλης του καλοκαιρινής περιοδείας σε όλη την Ελλάδα.

Ο Μάκης Δελαπόρτας -που ταξιδεύει το κοινό σε εκείνα τα αγαπημένα χρόνια, καθώς και όλοι οι συντελεστές της τόσο πετυχημένης μουσικοθεατρικής παράστασης, θα βρίσκονται εκεί σε μια διαφορετική πρενς κόφερανς με πολύ χορό και τραγούδι με άρωμα 60ς και 70ς. Ο Δάκης, η Μπέσσυ Αργυράκη, Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, ο Λάκης Τζορντανέλι, ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Εβελίνα Νικόλιζα, σας περιμένουν στο πρώτο τους  πάρτι,  τότε που ένα πικ-απ, μερικά σαραπεντάρια και λίγο βερμούτ ήταν αρκετά για στηθεί ένα πάρτυ-, και κάποιο «Τρελοκόριτσο» με μίνι-ζιπ, έφερνε «Τρικυμία» στην καρδιά ενός «Καζανόβα» της εποχής! Κάποιοι το φώναζαν «Κορίτσι του Μάη», και κάποιοι άλλοι «Μπάμπολα»… Τι κι αν… «Είναι εννιά κι ακόμα περιμένει»; Εκείνος της λέει  «Κορίτσι στάσου να σου πω». Γι’ αυτό τον φωνάζουνε… «Τζίνι»…!

prwto_party_afisa_2017_06_001

Για πρώτη φορά λοιπόν, και σε πανελλήνια περιοδεία, συναντώνται επί σκηνής οι πιο αγαπημένες φωνές των δύο θρυλικών δεκαετιών σε τραγούδια που αγάπησαν όχι μόνο οι νέοι των ΄60 tees και ‘70 tees, αλλά και οι νέοι όλων των εποχών. Τραγούδια που δεν χαράχτηκαν ανεξίτηλα μόνο στα πυκνά αυλάκια των παλιών βινυλίων, αλλά και στις καρδιές όλων των Ελλήνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here