Το ZERO festival κερδίζει καρδιές κάθε χρόνο στη Λίμνη Ζηρού Φιλιππιάδας και είναι πλέον σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της Βορειοδυτικής Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής. Κάθε χρόνο προσελκύει κοινό απ’ όλη την Ελλάδα με ανησυχίες, που θέλει να ανακαλύψει τον κρυμμένο θησαυρό της λίμνης, τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας και να το συνδυάσει με υπέροχα μουσικά ακούσματα με καταξιωμένα καλλιτεχνικά σχήματα αλλά και νέες μπάντες.

Έτσι λοιπόν, το φυσικό τοπίο μετατρέπεται σ’ έναν πολιτιστικό καμβά για 2 γεμάτες ημέρες, αγκαλιάζοντας αρμονικά τη φύση, τη μουσική και τις δραστηριότητες στη λίμνη.

Καλεσμένοι για φέτος για τη μουσική σκηνή είναι οι: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ματούλα Ζαμάνη, ο Εισβολέας, οι FOLK NROLL, Βαγγέλης Κοσίνας και Elephant.

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου, η καθηλωτική Ματούλα Ζαμάνη θα μας ταξιδέψει με τις ερμηνείες της, ενώ ο Εισβολέας, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ράπερ θα μας βάλει για τα καλά στο κλίμα της ημέρας. Άνοιγμα με alternative ροκ μουσικές με τους Elephant.

Το Σάββατο 10 Αυγούστου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλουγλου, δύο τραγουδοποιοί με παράλληλες διαδρομές σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών, συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής. Μαζί τους για ξέφρενο γλέντι, οι FOLK N’ ROLL που κατά έναν μαγικό τρόπο μαγεύουν το κοινό με τον ξεχωριστό τους τρόπο. Opening act της ημέρας, ο ξεχωριστός Βαγγέλης Κοσίνας.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας σας, προγραμματίζονται διάφορες δράσεις στην λίμνη, οργανωμένος περίπατος στο δάσος και τη λίμνη, αναρρίχηση, canoe kayak yoga, dance sessions, κ.α., με σκοπό την επαφή των επισκεπτών/κατασκηνωτών με τη φύση και την λίμνη Ζηρού και την ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής.

Παρασκευή, 9 Αυγούστου: Ματούλα Ζαμάνη, Eισβολέας, Elephant και ΑΦΤΕΡ Dj Party
Σάββατο, 10 Αυγούστου: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Νίκος Πορτοκάλογλου, Folk N’ Roll, Βαγγέλης Κοσίνας και ΑΦΤΕΡ Dj Party

Διοργάνωση: Σύλλογος Νέων Φιλιππιάδας

Προπώληση εισιτηρίων ημέρας: 13 € , Διήμερο: 22 €
Ταμείο ημέρας: 15 € και Διήμερο: 25 €
Περιορισμένα online εισιτήρια διημέρου στα 20 € μέχρι να εξαντληθούν

Online αγορά εισιτηρίων: viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here