Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, ο Κ. ΒΗΤΑ έρχεται με την μπάντα του στην αυλή της Τεχνόπολης.

Προσγειώνεται στο Γκάζι με ολοκαίνουργια αλλά και παλιότερα τραγούδια από την δισκογραφία του. Μια μοναδική βραδιά με ηλεκτρονικούς ήχους, ποιήματα, μουσικά κουτιά  και μινιμαλιστικές μελωδίες.

Ο Κωνσταντίνος Βήτα ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 90 δημιουργώντας το ηλεκτρονικό γκρουπ «Στέρεο Νόβα» και από τη διάλυση του, το 1996, μέχρι σήμερα συνεχίζει να πειραματίζεται με τον ήχο και να συνθέτει μουσική και τραγούδια. Έχει συνθέσει μουσική για τον κινηματογράφο, το θέατρο και τον χορό.

Αυτή τη φορά με αφορμή το νέο του άλμπουμ «Ομόνοια» ξεκινά μια σειρά συναυλιών με αφετηρία την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, «το κέντρο της Αθήνας»… όπως ο ίδιος λέει.

«Ομόνοια – η Μεγάλη Άρκτος κοιμάται στην άμμο. Ο απόφοιτος εισέρχεται σε έναν οραματικό κόσμο, κάνοντας μια βουτιά στη πισίνα, εκεί όπου όλα τα πρόσωπα στον πάτο μοιάζουν τόσο καθαρά και αδιάφορα,  όπως οι προτομές των ποιητών στα γκρίζα πάρκα. Είναι το απέραντο άσπρο, μια λεπτή γραμμή που κάποιος χάραξε για να μην λησμονηθεί η ατραπός της αγάπης. Υπνωτικοί  δρόμοι και αποστάσεις δημιουργούν τη σχηματική έννοια της Ομόνοιας, εκεί όπου οι απαντήσεις δεν είναι σημαντικές αλλά το ταξίδι».

vita_afisa_2016_07_001

Μια συναυλία για τους φίλους της μουσικής του, γεμάτη από ήχους, φως και εικόνες από τον ιδιαίτερο κόσμο του Κωνσταντίνου Βήτα.

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Πειραιώς 100, Γκάζι
Τηλ. 210 3453548

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Έναρξη: 21:30

Τιμές Εισιτηρίων:
Προπώληση 12€ – Ταμείο 14€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here