H Metropolitan Symphony Orchestra of Athens, η Ορχήστρα που ιδρύθηκε από τον διεθνούς φήμης πιανίστα, συνθέτη και μαέστρο Βασίλη Τσαμπρόπουλο, επιχειρώντας μια ανατρεπτική, ανανεωτική και ελπιδοφόρα εμφάνιση στο μουσικό τοπίο της Ελλάδας, ετοιμάζεται για τη μεγάλη της Πρεμιέρα.

Τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συναυλία της MSO of Athens στο Concert House της Ορχήστρας, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Αυτή η πρώτη συναυλία είναι αφιερωμένη στον Lorin Maazel (Λόριν Μάαζελ), τον μεγάλο Μαέστρο που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή αφήνοντας ένα αξιοσημείωτο μουσικό έργο και περιλαμβάνει έργα – ορόσημα της μουσικής προσέγγισης του κορυφαίου Αρχιμουσικού, ειδικά μέσω της συνεργασίας του με τη New York Philharmonic Orchestra, όπως την «Ουβερτούρα Egmont» του Μπετόβεν και τη «Συμφωνία του Νέου Κόσμου» του Ντβόρζακ.

Στο Πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσης ένα σπουδαίο Κονσέρτο για πιάνο, χαρακτηριστικό δείγμα της δεύτερης και ιδιαίτερα παραγωγικής συνθετικής περιόδου του Μπετόβεν, με σολίστ τον Βασίλη Τσαμπρόπουλο. Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο ο Έλληνας βιρτουόζος πιανίστας έχει ερμηνεύσει με τη Philharmonia Orchestra of London και την Czech Philharmonic Orchestra, αποσπώντας θερμές κριτικές για την ιδιαίτερη ερμηνευτική του προσέγγιση.

metropolitan_symphony_orchestra_athens_2014_11

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ. 210 3418550

Αίθουσα: Θέατρο

Διάρκεια: 120΄ (με το διάλειμμα)

Τιμή εισιτηρίων: 15€ Γενική είσοδος (για την αγορά εισιτηρίου μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου επιπλέον χρέωση τραπεζικών εξόδων 0,50€)

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση

Αγορά με πιστωτική κάρτα: τηλ. 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται και στα Εκδοτήρια Ticket Services: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου), Αθήνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here