ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ…
Μήνυμα από την παραγωγή:
Με λύπη ανακοινώνουμε την αναβολή της προγραμματισμένης παράστασης “Γυναίκες” στη μονή Λαζαριστών. Οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν συνεχώς και ιδιαίτερα σήμερα Κυριακή που θα στήνονταν τα σκηνικά και τα φώτα στον έξω χώρο οι πιθανότητες βροχής είναι αυξημένες σε όλη την διάρκεια της μέρας. Η προσπάθεια να πάμε στην εσωτερική κλειστή αίθουσα της μονής Λαζαριστών δεν κατέστη δυνατή γιατί η προπώληση είχε ήδη ξεπεράσει τη χωρητικότητά της. Το επόμενο διάστημα επίσης λόγω υποχρεώσεων σε άλλες δραστηριότητες των μελών της καλλιτεχνικής ομάδας ήταν αδύνατο να βρεθεί κοινή ελεύθερη για όλους ημερομηνία. Οπότε η λύση που από κοινού δόθηκε είναι να μεταφερθεί η πραγματοποίηση της παράστασης στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Τις επόμενες μέρες θα γίνει ενημέρωση για τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων προπώλησης. 
Τόσο οι διοργανωτές όσο και οι καλλιτέχνες σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

——————-

Τρεις γυναίκες, οι Φωτεινή Βελεσιώτου, Αναστασία Μουτσάτσου και Μυρτώ Αλικάκη, εξομολογούνται, ιστορίες, μελωδίες και πάθη μιας ζωής. Συναισθήματα καταπιεσμένα από γυναίκες και άνδρες, εγκλωβισμένους σε ρόλους αρχετυπικούς.

Ένας αγώνας για την επιβίωση και την ελευθερία και ουσιαστικά η αναζήτηση της μοναδικής συγκολλητικής ουσίας που είναι η αγάπη.

Στη μουσικοθεατρική παράσταση «Γυναίκες», που θα μας ταξιδέψει τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου, στο Φεστιβαλ της Μονής Λαζαριστών σκηνοθετημένη από την Ελένη Γκασούκα, ο λόγος πλέκεται μαγικά με τη μουσική και τα τραγούδια, με σκοπό την κάθαρση μέσω της εξομολόγησης.

Το κείμενο υπογράφει η Αναστασία Μουτσάτσου που είχε και την ιδέα της παράστασης.

velesiwtou_moutsatsou_alikaki_live_2016_10_051

Βοηθός σκηνοθέτη είναι η Αγνή Χιώτη, ενώ τα σκηνικά αναλαμβάνει η Μαρία Φιλίππου, τους φωτισμούς η Κατερίνα Μαραγκουδάκη, την επιμέλεια των video ο Λουκάς Ζιάρας, και ο Πάνος Σουρούνης έχει την καλλιτεχνική υποστήριξη.

Στο πιάνο τα πλήκτρα και την επιμέλεια της ορχήστρας, θα δούμε τον Γιώργο Τσοκάνη, στο μπουζούκι τον Γιώργο Καραμφίλλη, ακορντεόν τον Νίκο Παπαναστασίου και στην κιθάρα τον Βασίλη Κετεντζόγλου.

Την επιμέλεια της παραγωγής, έχει ο Γιώργος Γκώνιας.

Δευτέρα, 12 Ιουνίου
Ώρα προσέλευσης: 20:00 / Ώρα έναρξης: 21:00

Μονή Λαζαριστών
Κολοκοτρωνη 21, Σταυρουπολη, Θεσσαλονίκη

Τηλ. πληροφοριών: 2310 510081

Προπώληση: 12 €
Ταμείο: 14 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here