Η πιο χορευτική και μελωδική VΕNDETTA της Αθήνας με το εντυπωσιακό ρεκόρ προσέλευσης κοινού αποδεικνύεται και φέτος ως η μεγαλύτερη επιτυχία του χειμώνα!

Το εντυπωσιακό show όπου πρωταγωνιστεί η Νίνα Λοτσάρη, έχει δεχτεί διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς για την πλούσια παραγωγή, την άρτια αισθητική αλλά και τους πολυτάλαντους συντελεστές του. Στο πλάϊ της Νίνας Λοτσάρη ο αγαπημένος της παρτενέρ Παναγιώτης Πετράκης αλλά και ο 3ος άνθρωπος που “έχει μπει” ανάμεσά τους, ο Κωσταντίνος Καζάκος.

Η σκηνοθεσία-χορογραφία είναι της Αποστολίας Παπαδαμάκη, οι ενορχηστρώσεις του μαέστρου της παράστασης Kωνσταντίνου Παγιάτη και το Styling και τα κοστούμια του Νίκου Χαρλαύτη.

Από το καρναβάλι της Βενετίας στο διάσημο COTTON CLUB του Μεσοπολέμου, και από τα βερολινέζικα καμπαρέ στα εντυπωσιακά flamenco της Ανδαλουσίας, με μια στάση φυσικά για samba στη Βραζιλία, η VENDETTA αυτή κάνει το γύρο του κόσμου σε μία νύχτα! Πρόκειται για μια ιδιαίτερα απαιτητική παραγωγή της Royal Ventus Entertainment που θα περιλαμβάνει ζωντανή ορχήστρα, χορευτές, ζογκλέρ, αλλά και πολλά στοιχεία έκπληξη που θα φιλοδοξούν να χαρίσουν στο θέαμα την αίγλη αντίστοιχων παραστάσεων του εξωτερικού.

Mια Vendetta που συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία μέχρι τις 30 Απριλίου…

4 μέρες την εβδομάδα, από Πέμπτη έως και Κυριακή…

CASABLANCA Music Hall
Ζωοδόχου πηγής 3 , Αθήνα
Τηλ. 210.3811175

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here