Ο Βέβηλος γιορτάζει 25 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας και εμφανίζεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 02 Ιουνίου στην πιο εξαγνιστική και καθαρτική hip hop συναυλία του καλοκαιριού.

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, στην καρδιά της Αθήνας, θα πέσει η “Νύχτα των Σκιών” και οι άυλες μορφές που χρόνια σχηματίζονται από τους στίχους των ηρώων του δρόμου, θα λάβουν σάρκα και οστά. Αυτή τη νύχτα, το αδύνατο γίνεται δυνατό, καθώς ολόκληροι κόσμοι αναδύονται για να διεκδικήσουν αυτό που τους ανήκει. Συναισθήματα που ζητούν το φως για να έρθουν σε απελευθέρωση, σκέψεις που ζητούν κι άλλα χείλη για να εξιλεωθούν, φωτιές που ζητάνε και άλλες καρδιές για να απλωθούν, όλα θα βρίσκονται εκεί.

Ο Βέβηλος επιστρέφει για να συναντήσει μια νύχτα που θα πάψουμε να μεταφράζουμε σιωπές, μια νύχτα που δεν θα ξεχαστεί ποτέ και από κανέναν. Η νύχτα των σκιών…

Δρομολόγια πάνω σε «βεβηλωμένους» δρόμους, χιλιόμετρα πάνω σε σκοτεινές οκτάβες και «ομερτά» φιλήδονων πολιτικοποιημένων πενταγράμμων, που ορκίζονται πίστη στα υπόγεια.

«Ακολουθούσα σκιές για να πάρω την λάθος απόφαση
Όπου κι αν έπεφτα να κοιμηθώ θα ξυπνούσα συνέχεια στην κόλαση
Έγινα δαίμονας γιατί φοβήθηκα ως τη στιγμή που κουράστηκα
Κι έφτασα δω στις φωνές των ανθρώπων μου να μοιραστούμε τετράστιχα»

Την ημέρα της συναυλίας οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00. Το εισιτήριο κοστίζει 12€ ενώ με κάθε είσοδο δίνεται δωρεάν και ένα hard copy εισιτήριο.

Opening Act: Abismo

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022
Doors Open: 19.00
Ώρα έναρξης: 20.30
Λήξη συναυλίας: 23:59

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Τιμές εισιτηρίων: Early Birds: 10€ (εξαντλήθηκαν)
Προπώληση και ταμείο εισόδου: 12€

Αγορά εισιτηρίων: Viva.gr

—————–

Λίγα λόγια για τον Βέβηλο:
Βέβηλος – Δραστήριος και δυναμικός, μέλος των θρυλικών «Βαβυλώνα», ο Βέβηλος εξακολουθεί να μας συστήνεται μέσα από τον λόγο του υποστηρίζοντας με αυτόν και την ζωή του. Αναζητώντας συνεχώς την κάθαρση, επιστρέφει στην σκηνή για να καθηλώσει και να προβληματίσει τους θεατές για ακόμη μια φορά. Μετά το τελευταίο του project «Το Βιβλίο Των Τεσσάρων Στοιχειών», ο Βέβηλος επέστρεψε με τα singles «Καθρέφτης» και «Αχέροντας», από τον επερχόμενο δίσκο του, πιο ώριμος και πιο ανατριχιαστικός από ποτέ. Ο μεστός του λόγος, οι εκρηκτικές συναυλίες του, η διακριτική αλλά δυναμική παρουσία του και η στιβαρή ερμηνεία του, είναι αυτά που κατέκτησαν μέσα στα χρόνια την εμπιστοσύνη των ακροατών του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here