Οι Wedding Singers, η διαγαλαξιακή cover band από την Αθήνααντλεί τις βασικές επιρροές της από τους Daft Punk, Duran Duran, Rage Against The Machine, Simon & Garfunkel.

Η μουσική τους κινείται μεταξύ eurotrash, 90s, pop, rock, synthpop, house, electro και τα live τους είναι μια έκρηξη αγάπης, χορού, αστερόσκονης και χορευτικής διάθεσης με βάση τα 90s! Υπάρχει άλλωστε κι ο αστικός μύθος πως το «Party all the time» των Black Eyed Peas είναι εμπνευσμένο από έναlive show των Wedding Singers, το οποίο έτυχε να παρακολουθήσουν στο σύντομο πέρασμά τους από την Αθήνα!
wedding_singers_megaro_2015_07

Τα παραπάνω είναι ίσως η μόνη ελπίδα να καταλάβετε θεωρητικά τους Wedding Singers, μιας και όσοι ασχολούνται με τα τεκταινόμενα στην ελληνική μουσική βιομηχανία, απέτυχαν να τους κατηγοριοποιήσουν, ίσως γιατί οι περισσότεροι απ’ αυτούς δεν ξέρουν να χορεύουν (!)

Με μια δυνατή βάση από fans, έχουν εμφανιστεί δίπλα στην Άννα Βίσση, ενώ συμμετείχαν στο Ejekt festival όπου μοιράστηκαν τη σκηνή με τους Pet Shop Boys και τον James Blake. Οι Wedding Singers έχουν γυρίσει όλη την Ελλάδα, παίζοντας σε όλους τους χώρους, από τρύπες μέχρι αρένες, και από παραδοσιακά πανηγύρια μέχρι γάμους, αποδεικνύοντας πως με τα non-stop-mix από 90s διασκευές (όλο ρυθμό, έμπνευση και χιούμορ), μπορούν να μετατρέψουν κάθε εμφάνισή τους στο μεγαλύτερο πάρτι της πόλης.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗΣ  – φωνή , κιθάρα
ΛΑΜΠΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ – κιθάρα, φωνή, μπάσο
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ – πλήκτρα, μπάσο
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – τύμπανα

Info:
Wedding Singers  «Twilight Zone»
Κήπος Μεγάρου Μουσικής
Δευτέρα 27 Ιουλίου, ώρα 9:00 μ.μ.
Προπώληση εισιτηρίων: 10,00 €
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12,00 €
Έναρξη προπώλησης: 10 Ιουνίου 2015

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here