ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΣΤΟ ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣΟ Σταύρος Ξαρχάκος, η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη αποφάσισαν να αναβάλλουν την προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 22 Ιουνίου συναυλία τους στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα σημεία αγοράς, ενώ η εξαργύρωση εισιτηρίων με ηλεκτρονική αγορά θα γίνεται αυτόματα μέσω της πιστωτικής κάρτας.
Πληροφορίες καθημερινά στο τηλέφωνο: 2106898215, ώρες 11:0 – 16:00.

 

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του σημαντικότερου από τους δημιουργούς της ελληνικής λαϊκής μουσικής και τραγουδιού του 20ου αιώνα, η οικογένεια του Βασίλη Τσιτσάνη ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει, ως κεντρικό εορταστικό γεγονός, μεγάλες συναυλίες με τη συνεργασία εξαιρετικών συντελεστών που διασφαλίζουν την απόδοση του έργου του κορυφαίου των λαϊκών με σεβασμό, ικανότητα και γνώση.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος έχει ασχοληθεί ουσιαστικά τόσο με το έργο του Βασίλη Τσιτσάνη, όσο και με τη διαλεκτική σχέση που αυτό έχει με τις μουσικές σπουδαίων δημιουργών παγκοσμίως.

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη, δύο σπουδαίες γυναικείες φωνές, από τις σημαντικότερες που διαθέτουμε, αναλαμβάνουν να επικοινωνήσουν το ποιητικό ιδίωμα των τραγουδιών του Βασίλη Τσιτσάνη με ουσιαστικές και συναρπαστικές ερμηνείες. Εκατό χρόνια από τη γέννησή του, ο Βασίλης Τσιτσάνης παραμένει διαχρονικός και επίκαιρος όπως μόνο οι μεγάλοι της Τέχνης.

galani_ksarxakos_arvanitaki_2015_06

Διεύθυνση ορχήστρας: Σταύρος Ξαρχάκος

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Νεοκλής Νεοφυτίδης, πιάνο
Ηρακλής Ζάκας, μπουζούκι
Διαμαντής Σιδερίδης, μπουζούκι
Δημήτρης Λίβανος, μπουζούκι
Δημήτρης Ρέππας, μπουζούκι
Νίκος Σαμπαζιώτης, κιθάρα
Δημήτρης Σιάμπος, κιθάρα
Βασίλης Δρογκάρης, ακορντεόν
Χάρης Μέρμηγκας, κοντραμπάσο

tsitsanis_2015_06

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ2015

ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

Ώρα: 9:15μ.μ.

Προπώληση: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ και δίκτυο VIVA.GR

Τιμές εισιτηρίων: 13 €, 11 € (Φοιτητικά-Ανέργων)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here