24/11/2010
www.musiccorner.gr

Ένα ξεχωριστό σχήμα ξεκίνησε από τις 10 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην «Αττική Σκηνή»…

Η Γλυκερία και ο Κώστας Μακεδόνας έχουν βρεθεί επί σκηνής αρκετές φορές στο παρελθόν με τεράστια επιτυχία. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες και οι δυο, έχουν δώσει το δικό τους στίγμα στο καλό ελληνικό τραγούδι με αμέτρητες επιτυχίες.

Φέτος τον χειμώνα η παρέα τους μεγαλώνει! Ο καταξιωμένος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους «εισβάλλει» με πάντα δημιουργικό τρόπο στην παρέα της Γλυκερίας και του Κώστα Μακεδόνα με σκοπό να μας κάνουν να διασκεδάσουμε, να συγκινηθούμε και να τραγουδήσουμε ακόμα περισσότερο με τα τραγούδια του.

**** Δείτε ρεπορτάζ του Music Corner από τη πρεμιέρα

Το πρόγραμμα είναι βασισμένο στο πλούσιο ρεπερτόριο των καλλιτεχνών που ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες τους αλλά και κομμάτια από τις καινούργιες δισκογραφικές δουλειές τους, όπως το ντουέτο της Γλυκερίας με τον Κώστα Μακεδόνα στην «Κουρσάρα» που περιλαμβάνεται στο καινούργιο άλμπουμ της Γλυκερίας «Η αγάπη είναι ελεύθερη» και τραγούδια του Κώστα Μακεδόνα από τον νέο του δίσκο που την παραγωγή υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Το πρόγραμμα κορυφώνεται όταν ο Γιώργος Θεοφάνους κάθεται στο πιάνο και οδηγεί την Γλυκερία και τον Κώστα Μακεδόνα σε δικά μουσικά μονοπάτια. Μια βόλτα σε μια μαγική διαδρομή…

Βασισμένο πάντα στο καλό ελληνικό τραγούδι, το μουσικό σχήμα της «Αττικής Σκηνής» (πρώην S Club) υπόσχεται να χαρίσει στους θεατές μοναδικές στιγμές και δυνατές ερμηνείες από τη  Γλυκερία και τον Κώστα Μακεδόνα και τον Γιώργο Θεοφάνους σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Μαζί τους, ο Γιώργος Λιανός και η Ασπασία Θεοφίλου. Σε ξεχωριστό ρόλο και οι Σταύρος & Γιώργος Μυλωναδάκης.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Στέλιος Φωτιάδης
Σχεδιασμός φωτισμού: Γιώργος Τέλλος
Χειριστής φώτων: Παναγιώτης Φερδινάλης
Ηχοληψία: Χρήστος Μανωλίτσης, Νίκος Ρούντος

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο στην «Αττική Σκηνή»
(Βουλιαγμένης 22)

Ώρα Έναρξης: 23:00
15€ Μπαρ, 150€ Φιάλη Ουίσκι, 80€ Φιάλη Κρασί
Πληροφορίες – κρατήσεις: 217.7123456

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here