Ξεκινάνε τα Homeport live nights της Mahayana Records στην καρδιά του λιμανιού.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου & 16 Δεκεμβρίου

Στα στενά του Μάρκου Βαμβακάρη και του Γιοβάν “λοχία” Τσαούς, η Πέννυ Μπαλτατζή μαζί με μια μπάντα φωτιά από εξωτικούς καμπαλέρος και φωνές φερμένες απο τα στενά της Κούβας σας υπόσχονται λικνίσματα και διάθεση άκρως διασκεδαστική και ερωτική.

penny_baltatzi_2016_11_001

Όποια κι αν ειναι τα γούστα σας σίγουρα θα περάσετε υπέροχα! Ήχοι Καραΐβικής που παραπέμπουν σε τροπικές παραλίες, Τσα-Τσα αγριεμένα κι άλλοτε πιο υποχθόνια έρχονται να σας ταξιδέψουν στο χθες όταν η Ρένα Βλαχοπούλου είχε το πρώτο της ραντεβού και η Μαίρη Λίντα έπινε το τελευταίο ποτηράκι.

Καλύψο, Σκα και λάτιν ρυθμοί αγκαλιάζουν μια γκάμα ελληνικού ρεπερτορίου που δε φαντάζεστε. Σ’ όλα αυτά “κουμπώνει” και λίγο Σουίνγκ έτσι για να ταράξει τα νερά κι από γαλανά να τα κάνει πολύχρωμα.

Και σας ετοιμάζει μία μικρή έκπληξη: Θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι με τίτλο «Στην Τρούμπα, στην Καστέλα», υπογράφοντας παράλληλα την μουσική και τους στίχους.

Στα after party θα επιλέξουν την μουσική οι Mike Karkas και George TK αντίστοιχα: Indie, funk, black, retro και κακός χαμός music.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here