Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου η νέα ερμηνεύτρια Ξένια Ροδοθεάτου και ο συνθέτης Αποστόλης Αρμάγος ανεβαίνουν μετά από 3 χρόνια ξανά μαζί στη σκηνή για ένα μοναδικό live στον φιλόξενο χώρο του Αστερίσκου (πρώην Άλικο).

Ξεκίνησαν μαζί την πορεία τους στη δισκογραφία δημιουργώντας δυο δίσκους (“Το η του ήλιου” και “Απόσχιση”) οι οποίοι απέσπασαν πολύ καλές κριτικές και στη συνέχεια ακολούθησαν διαφορετικές διαδρομές.

rodotheatou_armagos_2018_11_001

Η Ξένια Ροδοθεάτου, η οποία έχει στις αποσκευές της δυο ολόφρεσκες και ανατρεπτικές διασκευές (“Στα ψηλά τα παραθύρια” και “Του Αιγαίου τα blues”) που αγάπησαν τα ελληνικά ραδιόφωνα και ο Αποστόλης Αρμάγος που έχει υπογράψει τη μουσική σε δυο ακόμα δίσκους (“Άγνωστη Πορεία” και “Στην Άλλη Όχθη” με τη φωνή του Νίκου Βενετάκη και της Άννας Λινάρδου αντίστοιχα) μας υπόσχονται ένα πρόγραμμα με πρωτότυπα κομμάτια από τη δισκογραφία τους καθώς και τραγούδια που αγαπάνε πολύ.

Όπως λένε και οι ίδιοι, δεν έχουν σκοπό να συνεχίσουν να εμφανίζονται μαζί οπότε είναι ευκαιρία να τους δείτε ολοζώντανους την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου. Μαζί τους ο εκλεκτός τους συνεργάτης στην λύρα, Άνδρέας Αρβανίτης.

Αστερίσκος (πρώην Άλικο)
Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή
Kρατήσεις: 210 325 3272

Είσοδος 4 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here